Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta zła nie ta dobra

teściowa

Polecane posty

Gość ta zła nie ta dobra

Nie będę tu na teściową narzekać, bo to naprawdę dobra kobieta, choć ma swoje fanaberie, ale da się z tym żyć, (mam nadzieję) dom jest przepisany już od dawna ma męża (jej syna) jeszcze jak tak mieszkały 2 siostry, rok temu wyprowadziła się jedna, teraz wyprowadziła sie 2 siostra, my się wprowadzilismy w lipcu tego roku, zajęliśmy pokój pierwszej siostry, bo wtedy to ten pokój był wolny, teraz po wyprowadzce 2siostry jest też wolny 2pokój, ja bym chciała go zajać, ponieważ ten pokój jest wykończony, nasz pokój wymaga remontu, i tu sie zaczyna problem bo tesciowa tego pokoju nie da, bo to pokój AGATKI, tylko ze ona się wyprowadziła,

Gość marcheweczka...
Sory ale to jej dom jej sprawa i nie wnikaj, nie pasi to wypad na swoje

Gość ta zła nie ta dobra
dom jest męża, mąż też chce się przenieść do tego pokoju, ja nie chciałam za ardzo tutaj mieszkać, bo wiedziałam że dom został wybudowany przez tescia(teść nie żyje od 6lat)ona sobie chowa zwierzątka, (mieszkamy na wsi) mąż dużo robi na gospodarstwie, ja tez dużo pomagam, gdy mąż jedzie do prac(delegacje po 2-3tyg) ja jestem z nią, opiekuję się nią, bo kobieta już ma swoje lata, staram się wyręczać ją aby się nie przemęczała, nie kłócimy się, o ja chcę z nia żyć w zgodzie, teraz nie dawno kupiliśmy okna, na wiosnę bedziemy zmieniać centralne ogrzewanie, kanalizację, ogólne remont domu, ale powoli bo to są duze koszta, dlatego właśnie chcieliśmy ajać tamten pokój bo on jest wykończony, ale remontować kolejne pomieszczenia, i tu zonk

Gość marcheweczka...
To pogadajcie z jego siostra jak ona nie bedzie miala nic przeciwko waszej przeprowadzce do jej pokoju to niech powie o tym swojej mamie

Gość wifigdansk
ale zajeliscie juz pokój pierwszej siostry to po co ci drugi?

Gość ta zła nie ta dobra
siostra męża się wyprowadziła do swojej tesciowej, tam mieszkają, w lutym urodzi im się dziecko, rozmawiałam z mężem, on wraca za tydień wtedy się przeniesiemy, ja tutaj mieszkać nie muszę, ale mąż zawsze pójzie za mną, wtedy teściowa zostanie sama,

Gość wifigdansk
mimo wszystko nie rozumiem po co ci 2 pokoje zwlaszcza ze to nie twoje mieszkanie tylko meza przepisane na niego przed waszym ślubem (czyli w przypadku rozwodu nic ci się nie należy-tak tylko teoretycznie ).

Gość marcheweczka...
Wifigdansk przeciez ona wyraznie napisała po co jej drugi pokoj

Gość ta zła nie ta dobra
pisałam że ten pokój co my teraz zajmujemy wymaga remontu, nasze dziecko nie długo będzie potrzebowało swojego pokoju, więc i tam ten 2pokój zajmiemy my lub nasza córka, jako że dom jest już od dawna przepisany na męża i tak będziemy remontować całą górę, gdzie są 3pokoje, łazienka, taras i balkon, cała góra będie przerobiona, teściowa ma dół, my wyremontujemy na dole kuchnię,i jej pokój i jej łazienke, wyremontujemy tak jak ona będzie chciała, bo my mamy wiecej pieniedzy niż ona, wiec chcemy jej pomóc,

Gość ta zła nie ta dobra
pisałam że ten pokój co my teraz zajmujemy wymaga remontu, nasze dziecko nie długo będzie potrzebowało swojego pokoju, więc i tam ten 2pokój zajmiemy my lub nasza córka, jako że dom jest już od dawna przepisany na męża i tak będziemy remontować całą górę, gdzie są 3pokoje, łazienka, taras i balkon, cała góra będie przerobiona, teściowa ma dół, my wyremontujemy na dole kuchnię,i jej pokój i jej łazienke, wyremontujemy tak jak ona będzie chciała, bo my mamy wiecej pieniedzy niż ona, wiec chcemy jej pomóc,

Gość marcheweczka...
Za dobre masz serce za miekka dupe. Chcecie jej pomoc a ona zaluje glupiego pokoju?

Gość ta zła nie ta dobra
dobra, nie mam prawa do tego domu, ok, ja nie musze mieć, ale to dom męża, wiec i też córki, mąż dla niej wyremontuje dom, dla niej i dla siebie, nadal on nie ma prawa do domu??

Gość ta zła nie ta dobra
Produkowany przez nerki mocz spływa do znajdującego się w dole brzucha pęcherza moczowego, stopniowo go wypełniając. Mocz w pęcherzu może być zatrzymywany dzięki mięśniom dna miednicy, które otaczają cewkę moczową i ją zaciskają. Gdy pęcherz moczowy jest pełny, do mózgu dociera odpowiedni sygnał (pojawia się odczucie potrzeby oddania moczu). Następnie mózg wysyła sygnał do mięśni miednicy, które ulegają rozluźnieniu (nie zamykają już cewki moczowej), a mięśnie pęcherza moczowego ulegają skurczowi, co prowadzi do wydalenia moczu z pęcherza (mikcji). Nieprawidłowości na którymś z powyższych etapów prowadzą do różnych zaburzeń w oddawaniu moczu, w tym do nietrzymania moczu. Nietrzymanie moczu może być spowodowane chorobami układu nerwowego (brak kontroli nad odruchem opróżniania pęcherza) ale znacznie częściej jego przyczyną są zaburzenia w obrębie różnych odcinków dróg moczowych.

Gość ta zła nie ta dobra
ja nie chcę kłótni, ale i tak mąż bedzie robił po swojemu,

Gość ta zła nie ta dobra
spadaj podszywie głupi

Gość ta zła nie ta dobra
spadam na pól giodziny bo srać mi się chce :(

Gość marcheweczka...
Wiec ta baba powinna byc zadowolona z takiego ukladu, ale w koncu to tylko glupie stare pudlo nie mozna od niej duzo wymagac

Gość ta zła nie ta dobra
moja teściowa jest dobrą kobietą, ja sie z nią nie chcę kłócić, ale jak nie bedzie wyboru bedziemy po swojemu robić,

Gość ta zła nie ta dobra
upup