Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xsfasertttt god

czy zmywarka bierze bardzo duzo pradu i wody?

Polecane posty

Gość xsfasertttt god

juz po prostu nie mam sily do zmywania recznego zastanawiam sie nad kupenm zmywarki ael obawiam sie ze to bedzie pobierac bardzo duzo wody i pradu mieszkamy w 6 osob i caly czas jest bardzo duzo naczyn do zmywanie ja nie daje rady czy ktos ma zmywarke czy bardzo duzo bierze wody i pradu???

Gość wody bierze dużo mniej
niż marnuje sie podczas zwykłego zmywania. prądu troche bierze ale w końcu i tak zmywasz w ciepłej wodzie.

Gość kobieto na co czekasz???
zmywajac recznie zuzywaz do 8 razy wiecej wody i do 4 razy wiecej energi!!!!!!!!!!!!!!!! zmywanie w zmywarce jest mega oszczedne woda zuzycie na cykl 15l pradu 1khw czyli 0,5zł zeby mjiec pelną zmywarke zbierasz naczynia dzien lub dwa wiec taniej w zmywarce!!!!1

Gość zmywarka jest super
Prądu bierze sporo, ale za to o wiele, wiele mniej wody, do tego trzeba kupować tabletki. Przy tylu osobach nawet nie ma co się zastanawiać, bierz. Na rachunkach wiele nie zaoszczędzisz, ale ile czasu zyskasz.

ja mieszkam sama a nie wyobrażam sobie już życia bez zmywarki. Kupuj w ciemno, na pewno nie będziesz żałować

Gość xsfasertttt god
ale w spóldzielni mi powiedzieli ża na zmywarkę w bloku musze miec pozwolenie Prezesa :(

Z woda to nie wiem ale moja siostra sobei kupial zmywarke to ajk zobaczyla rachunek to o malo zawalu nie dostala. Niestety ale za wygode trzeba placic.

Gość mam zmywarke
i wcale nie zużywa dużo prądu i wody.Pozwolenie na podłączenie zmywarki?pierwsze słyszę

Gość administrator bloku
zmywarka hałasuje i wydziela niemiłe zapachy więc mogłaby przeszkadzać sąsiadom

Gość gość
Zmywarka wcale nie bierze tak dużo prądu i wody. Na pewno zapewnia wygodę i czas poświęcony na zmywanie można przeznaczyć np na zabawę z dziećmi. Zmywarka wcale nie hałasuje głośniej niż np pralka, a każdy ma przecież pralkę w domu... Nawet się nie zastanawiaj tylko kupuj ;) Jeszcze może uda Ci się jakąś promocję złapać. Np ostatnio w media expert była super promka i można było dostać roczny zapas tabletek do zmywania ;)

Gość gość
Ja też się długo zastanawiałam nad kosztami ale w końcu kupiłam zmywarkę. Za prąd płacę troszeczkę więcej za wodę mniej. Kostki do zmywarki nie są drogie Ja kupuję kostki dobrej firmy jak jest promocja a opakowanie wystarcza od promocji do promocji. Kobieto kupuj i nie zastanawiaj się.