Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

arbuzowa1983

Czy to są złe wyniki badania tsh ft3 ft4?????

Polecane posty

tsh 2,7 norma do 4,2 FT4 18.57% [wynik 0.93, norma (0.8 - 1.5)] FT3 20.36% [wynik 3.17, norma (2.6 - 5.4)] Staramy sią zajść w ciążę półtora roku i nie udaje się. Po drodze było 1 poronienie. Czy wyniki moich badań mogą sugerować niedoczynność tarczycy???

Gość gkgukuk
tak

Gość że cooooo
Przecież wyniki są w normie to o co chodzi?

Gość jdvjdsnbvc
To na kafe są lekarze!!! Noż kurwaq gownażeria z gimnazjum robi za medyków jakim trzeba być debilem aby zadawać tak samo debilne pytania:O

Gość cozamądralińskasię
Jak nie masz nic do powiedzenia na ten temat to się nie wypowiadaj. J

Gość hmmmm ..
Trzeba być debilem żeby napisać gowniarz przez "ż"...

co ty, wyniki masz w normie, ja sie leczyłam na niedczynność, teraz sie leczę na nadczynność, ale twoje wyniki są w pożądku,

Gość acha
wyniki masz nienajgorsze,ft4 troche za niskie ,ja mam tsh 7,30 i czuje sie tragicznie

acha koniecznie zbij tarczyce, masz niedoczynnosc, byc moze hashimoto-biegiem do lekarza zrob TSH!!! do autorki ft4 i ft3 nie sa zle ale lepiej gdyby ft4 bylo wyzsze. co do tarczycy-2,7 to nie jest zly wynik ale zeby sie starac o ciaze musisz miec 1 -1,5!!! wiem bo mialam tarczyce 6,04, zbilam ja w 2 mce do 1,46 i wlasnie jestem w 5tygciazy za 1 podejsciem...wczesniej przed strata 2 ciaz mielismy pol rku staran....idz do endokrynologa najlepiej prywatnie, da ci leki i w momen spadnie ci wynik, miesiac i bezie super!!!powodzenia, jak masz jakies pytania-pisz :)

Gość rzeczywistość jest inna.
Mowidka poRZądku !!!! RZ!!!!

Topko czekam jeszcze na wynik tpo i tg i wtedy się umówię. Najgorzej,że tu u ciężko o dobrego endokrynologa. :-)

aaa to nie pomoge ja ze śląska jestem :) ale udaj sie koniecznie do lekarza. ja prez niedoczynnosc(niewiedze oo niej ) stracilam 2 ciaze w tym roku! :(

aaa to nie pomoge ja ze śląska jestem :) ale udaj sie koniecznie do lekarza. ja prez niedoczynnosc(niewiedze oo niej ) stracilam 2 ciaze w tym roku! :(

Topko mocno zaciskam kciuki za pomyślne rozwiązanie za 8 miesięcy ;-) Szukam dzisiaj rtg może uda mi się zarejestrować i zrobić