Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miśkoptowe sny

wpadłam na pomysł aby dać ogłoszenie w necie, że

Polecane posty

Gość miśkoptowe sny

prześpię się ze starszym facetem dobrym w łóżku, ale nie za kasę. facetem bez żony czy dziewczyny, bo nie chce się przyczyniać do czyjegoś skoku w bok. wolny facet - wolna ja. seks w hotelu bez podawania nr telefonów ani żadnych danych, potem rozstanie i nigdy więcej się już nie spotkać co myślicie? to złe?

Gość Dlaczego nas pytasz?
To Twoje życie, Twoje ciało. Tak czysto racjonalnie, to jakieś dane jednak bym wzięła, najlepsza antykoncepcja zawodzi a facet też powinien być odpowiedzialny za wszystko co się potem stanie. No i kwestia badań...przy zakażeniach też kondom nie daje gwarancji.

Gość miśkoptowe sny
myślałam że mail będzie zabezpieczeniem tzn. w razie W to pisać na maila, bo wymiana maili tylko wchodziłaby w grę ale dzięki za wskazówkę bo nawet nie pomyślałam, że mogłaby być wpada! nie chcę żadnych danych bo swoich nie chciałabym podawać a wiadomo, że jak ja wymagam danych to on też by chciał pewnikiem badania nie, bo mi się nie chce w to bawić ma być szybko i przyjemnie

Usunie konto mailowe i na tym się skończy. No i właśnie, nie wiesz czy będzie dobry...i nigdy tego nie robiłaś z nieznajomym? Lepiej chyba na jedno spotkanie się umówić na drinka, by zobaczyć czy chemia jest itd

Gość miśkoptowe sny
nie brakuje mi seksu, ale zależy mi na dojrzałym facecie, a takiego nie znam w swoim gronie w ogłoszeniu chce napisać, że ma być dobry i liczę, że taki sam się zgłosi :) przedstawię swoje wymagania i np. poproszę aby mi napisał jak to widzi tak zweryfikuje czy on jest mi w stanie dać tego czego chcę

Gość miśkoptowe sny
nie ma być chemii, bo nie chce mieszać w to uczuć nie chce aby on mi się bardziej spodobał zwłaszcza że mam słabość do starszych mężczyzn ma być dobry namiętny seks i tylko tyle, potem rozstanie nigdy tego nie robiłam z nieznajomym chce ten jeden raz aby spełnić swoje marzenie czyli seks ze starszym

Gość czy bierzesz pod uwagę że może
ci dać duuużo więcej niż oczekujesz. Pewnie zgłosi się stary dziadźko, który nie ma już kasy na burdel, z kalafiorami na tyłku - pozostałościami po delegacjach służbowych :-(

Od kiedy chemia oznacza uczucia?:D No nie wiem, ja bym wolała uprawiać seks z facetem który mnie naprawdę kręci niż ot tak, byle był dojrzały. Ale rób jak chcesz.

Gość miśkoptowe sny
przecież nie chce starego dziada i widać czy ktoś jest zadbany czy nie facet nie ma być stary tylko straszy wiek po 30 ale nie po 40 :)

Gość tak sie zapytamm
calkiem z ciekawosci? ile masz lat? i czy masz chlopaka?

Gość miśkoptowe sny
mam 23 no chłopaka nie mam napisała że wolny gość i wolna ja :)

Przez pewien czas też mi świtał taki durny pomysł, bo mam identyczną zachciankę jak ty (ten starszy, dobry w łóżku facet) a możliwości spełnienia średnie... :o Ale wpadłam na lepszy... A mianowicie... nie lepiej zapoznać gdzieś takiego (poświęcić się i powłóczyć po knajpach), dać się wyruchać i zerwać kontakt? W sumie żadna pewność, że taki ''z łapanki'' będzie dobrym ruchaczem... Bałabym się, że przyjdzie jakiś niewyżyty wariat. Może już lepiej poflirtować z jakimś anonimowo, nakierowywać rozmowy na seks, a potem wyłożyć karty na stół. Jeśli się zgodzi - znaczy, że się nadaje. Zakładam, że jak ktoś jest nieśmiały, niepewny siebie to by na to nie poszedł. ;) Niemniej, to jeden z punktów na liście moich życzeń także rozumiem cię :D 🖐️ Cechuje cię tylko większa determinacja :classic_cool: Róbta, co chceta. 🖐️

Gość miśkoptowe sny
:)

Gość miśkoptowe sny
zgadza się że może przyjść wariat, ale uciekłabym wtedy :) czy to złe, potępiające?

Dla kafeterian każdy seks pozamałżeński czy bez związku świadczy o kurewskiej duszy. Rób, jak uważasz. Uważaj tylko, aby naprawdę nie pojawił się jakiś idiota. Z tym drinkiem byłoby ok, przecież po jednym spotkaniu nie wkręcisz się w znajomość z obcym gościem. 1 spotkanie zapoznawcze 2 seks

Gość miśkoptowe sny
ty myslalłaś dać ogłoszenie? i co byś napisała? mogłabym podac jeszcze gg oprócz maila ale nic poza tym nie chce aby mnie znał i jak coś później się przyczepił

Żadnego ogłoszenia bym nie dała - napisałam, że pomysł był durny i ostatecznie myślę, że wycofałabym się :D Chciałabym zostać ostro wyr... przez strasznego faceta, ale raczej poznanego inaczej niż na takie kontrolowane uprawianie seksu. Podobne jest to, że też nie chciałabym, aby gość wiedział o mnie cokolwiek więcej niż niezbędne minimum = 0, a rozchodziłoby się o sprawienie przyjemności głównie mnie, czyli czysta postać egoizmu :D Sądzisz, że facet któremu zaproponujesz seks będzie za tobą później latał? Ha, ha przecież to jasne, że dla takiego byłabyś łatwa i z góry skreślona... O to się nie martw. :D 🖐️

Gość miśkoptowe sny
no też nie chce żeby mnie znał:) nie wiem czy by latał ale np. napisał, że chce się jeszcze umówić a ja chcę tylko jeden raz i nie chce aby mnie znał więcej, bo może by chciał szantażować czy coś myślicie że to złe i źle o mnie świadczy?

Gość miśkoptowe sny
nikogo tu nie ma?

Gość miśkoptowe sny
dlaczego nic nie piszecie? jak na to patrzycie?

Gość miśkoptowe sny
ejjjj ludzie piszcie coś:) to niemoralne? wyjdę na tanią?

Gość kkkkkkkkklllllllllll
Durne babsko. Dawaj ogloszenie jak chcesz. Przyklad z mojego miasta (jestem w Stanach): kilka lat temu dziewczyna umowila sie na randke przez strone craigslist (ogloszenia daje sie darmowe masa ludzi z niej korzysta). Poszla i co? ...... A to ze nigdy z niej nie wrocila! Kilka dni pozniej znalezli ja martwa. Faceta tez nigdy nie zlapali bo bylo ciezko znalezc jakiekolwiek informacje na jego temat. Tez stosowali minimalna komunikacje. Powodzenia!

Gość ten ktory wie
ups... przeciez ja mam taką własnie fantazję hotel z nieznajomą z nieba mi spadasz ;) do tego jestem starszy tylko ze ja mam zone

Gość miśkoptowe sny
wolalabym takiego bez żony, bo czemu chcesz ją zdradzić?

Gość miśkoptowe sny
ktoś tu wogóle jest?

Gość miśkolargol
czego jeszcze oczekujesz? chcesz to sie ruchaj, czekasz na nasze pozwolenie czy jak? :o

Gość ten ktory wie
Czy chce zdradzić? hmmmm odpowiedz nie jest jednoznaczna, moze dlatego chodza mi czasem takie mysli po głowie gdyż żona jest jedyną kobietą z ktorą byłem. Czasem sie zastanawiam jak to jest z inną i to znacznie mlodszą. Do tego Twoj opis pasuje do mojej fantazji, oczywscie znacznie rozbudowanej niz seks z nieznajomą w hotelu. A skad jestes?

Gość miśkoptowe sny
K.utas to k.utas