Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość realizator XX

Jak wprowadzić żonę w sferę BDSM

Polecane posty

Gość realizator XX

Jak wprowadzić żonę w świat uleglości, bycia w seksie Suczką założenia obroży wykonywania seks poleceń Czy macie takie doświadczenia z swoimi zonami dziewczynami, wiadomo rozmowa ale jak wygląda to w praktyce czy jest możliwe do zrealizowania w stałym związku?

Nie masz takiej opcji, chłopie. Założenie żonie obrozy nie uczyni z ciebie Pana. Gdybyś miał takie predyspozycje to bez zadawania głupich pytań umiałbyś żona pokierować tak, żeby stała się uległa (przynajmniej w jakimś stopniu). Nikt nie zna twojej żony lepiej od ciebie, a ty obcych ludzi pytasz co z nią zrobić :O A książkę jej podrzucić możesz, ale nie ludz się, ze staniesz się Grey'em tylko dlatego, ze ją przeczyta :D

Gość realizator XX
książka jest kupiona myślę że wkrótce przeczyta tę oraz kolejne części

Gość masz mądrą żonę
widzę!

Gość Artemida 25 wrog bdsm
Pwoeim ci z doswiadczenia, ze moj maz probowal i sie przejechal..tzn. Nie kocham go, znalazlam sobie kochanka, ktory realizuje ze mna fantazje erotyczne bez jakis zboczen i jest mi dobrze..a ten zbok pueprzyl suki z netu i teraz ma syfilis. Wiec zastanow sie! Zona nie ulegnie, tego mozesz byc pewien

Gość fgfdgfgdfg
Jak żona nie ma takich pragnień to nie licz na sukcesy. Może czasem ci pozwoli z litości coś zrobić, ale po paru latach będzie coraz rzadziej i bardziej niechętnie. Może odejść do kogoś z kim się w łóżku lepiej dobierze, z kimś kto nie będzie tego od niej chciał.

Gość Artemida25 wrog bdsm
Wlasnie! Albo nie odejdzie ale bedzie miala waniliowego kochanka

Gość co to jest?..
waniliowy kochanek ?

Gość taki pewien samiec
czy ktoś z Was wprowadził żonę w świat Dominacji Kobiety czy zostałyście wprowadzone jesteście Suczkami swoich Panów

Gość Badająca świat BDSM...
Jak nie lubi, to nie namówisz, a jeśłi chcesz już próbować, to cierpliwie i małymi krokami - moze coś jej się spodoba i polubi - musisz zadbać o to, żeby miała z tego przyjemność, a wtedy jest szansa, że i Ty ją będziesz mieć... Jak ją zrazisz, to zapomnij...

Gość zlotowlosa z innego swiata
jak bedzie miec ochote na seks to zainicjuj cos ostrego. Moze sprobuj jej nie pytac tylko zrob to na co masz ochote. Kobiety lubia czasem jak facet podszas seksu traktuje ja jak dziwke. Ja lubie:)

Gość zlotowlosa z innego swiata
hhmm a czym to sie rozni? Mysle ze suka tez bym mogla byc, byleby nie zrobil mi krzywdy:)

Gość No nie mogę...
na co dzień pantoflarz, to chociaż w łóżku chce być panem:-)

Gość ARtemida25 oryginalna
Zazwyczaj c***y, wielce dominują w łóżku:-))

Gość Pedro

Skoro się pytasz to masz posprzatane😔 małymi krokami a do celu jak doszło wielu☺️ to jest bardziej kwestia jakim ty jesteś człowiekiem i jaka jest granica twojej partnerki. 

Zapytaj czy chce spróbować kup zestaw na allegro za 50 zeta i bawcie się😁 pamiętaj o jej poczuciu bezpieczeństwa i o tym że przyjemność ma być obustronna 😉