Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra allium!!

Czy wy też tak macie???

Polecane posty

Gość siostra allium!!

Czy wy też tak macie, że np jesteście w MacDonaldzie i zabieracie słomki do domu np jakiś większy zapas. Cukier w torebkach albo ketchup??? kupki niby jedno razowe ale można je umyć w domu i do czegoś mogą się przydać. Np jesteście u znajomych to zabraliście kiedyś np papier toaletowy, trochę proszku do prania w woreczek foliowy. Ja zawsze mam przy sobie rolkę małych woreczków śniadaniowych.

Gość ale idiotka z
ciebie.masz cos z banią, lecz się :]

Gość siostra allium!!
Dla czego mam mieć z banią coś nie tak. W ten sposób mogę oszczędzać na pierdołach. Np jestem w MacDonaldzie i nie muszę kupować full wypasu ale wystarczą frytki i np dostanę ketchup i to kilka albo np darmowy cukier, słomki których zawsze pod dostatkiem. Np kupki można zabrać do domu, albo np opakowanie po Bigmaku dla dziecka do szkoły na kanapki. Największym rarytasem jest dostać tacę!!! Mi się udało i mojej siostrze

Gość dcdsfcds
ja kiedys z wesela wziełam dwie szkalnki, ale tylko dlatego,ze organizatorzy troche oszukali pare młodą. no a papier tez sie zdarzyło z jakiejs impry,czy jakies picie,w szkole np. zabieralam sobie markery do tablic.wszedzie coś zawsze mozna sobie zabrać

Gość siostra allium!!
Uwielbiam szkolne zabawy. W tedy mamy picie i jedzenie za darmo. Wtedy biorę dużą torbę i ładnie się ubieram żeby nikt nie zwracał na mnie uwagi. Po kolei wszystko sprzątam co się da. Np serwetki jedno razowe lub takie co dzieci nie używały. Kredę do tablicy to dla córki aby mogła sobie na chodniku popisać. Mydło jak tylko jest. Głupio zrobili że jest w płynie ale jak nikt nie widzi można małą butelkę brać z sobą i nalać. Papier jak jest okazja to zawsze czy w restauracji czy w galerii.

Gość siostra allium!!
Na weselu to już kopalnia. Można się tak obłowić. My z siostrą to zawsze mamy w małej torebce reklamówki markowe. Wtedy tylko chodzimy i jak goście idą tańczyć to owoce winogron, czy jabłka, pomarańcze. Słodycze, ciasta wędliny. Dla tego zawsze zabieram woreczki śniadaniowe. Super jak jest osoby stół z deserami i zakąskami to wtedy można mieć na kilka dni jedzenia

Gość newer_mind
a tam autorko gapa jestes ja chodze po warzywniaku i prosze o jakies warzywa dla króliczka. A królika nie mam i miec nie bede. i takim sposobem mam za darmo warzywa na surówke heheh

Gość emigrantka83920
POLACY TO PIEPRZENI ZŁODZIEJE! CIESZĘ SIĘ, ŻE JUŻ NIE MIESZKAM W TYM CHORYM KRAJU. ZYCIE SIE WAM ODWDZIECZY, TERAZ CWANIAKUJACIE, ALE ZOBACZYMY, JACY BEDZIECIE CWANI, JAK BĘDZIECIE DOSTAWAC 800 ZL EMERYTURY NA POL - PIERW 400, POZNIEJ 400. JAK SIE ZESTARZEJECIE I NIE BEDZIECIE MIELI SILY WZIAC SZKLANKI WODY DO UST, A PIELEGNIARKI BEDA MIALY TO W DUPIE, TO BĘDZIECIE SKOWYCZEŃ I SKAMLEĆ JAK MAŁE PIESKI. A W POLSCE BĘDZIE JUŻ TYLKO GORZEJ FINANSOWO :)

Gość coś tu nie tak
Ja dziękuję za takich znajomych. To raz. A dwa, że to kradzież jakby tego nie tłumaczyć, a ja nie kradnę.

Gość emigrantka83920
SKOWYCZEĆ'

Gość newer_mind
w pracy kradne żarcie ludzią papier toaletowy, mydło,plyn do naczyń

Gość siostra allium!!
Oooo barzo dobry pomysł. Np na cmentarzu jak jestem to zawsze udaję że zapalam czyjś znicz a później hyc do torby i w ten sposób nie muszę kupować. Najlepiej jak wiosna lato. Wtedy wieczorem jak pojedzie się samochodem można za free jabłka dostać, czy kolby kukurydzy. Np u mnie w pracy jest baniak z wodą to zawsze go opróżniam i nie muszę kupować wody mineralnej.

Gość siostra allium!!
Też w pracy mam zawsze płyn do naczyń, jedzenie, kawę czy herbatę. Najlepiej jak jestem głodna i ktoś ma jedzenie to będę się na niego gapić aż mnie nie poczęstuje a jak zapyta czy chce to odpowiadam "Nie co ty trzymam linię a co masz?" a później "OK ale tylko jedno przez ciebie utyję heheh"

Gość newer_mind
do emigrantki która skowyczy tym bardziej bedziemy krasc:) jakbysmy byli bogaci to bysmy nie brali a nie mamy kasy to bierzemy:) hehe

Gość siostra allium!!
Papier toaletowy, ręczniki to obowiązek. W MacDonaldzie biorę zapas słomek, papieru, chusteczek, ketchupu, cukru. Czasem zdarzy się taca jak jem na dworze

Gość newer_mind
załatwiam potrzeby w pracy. w domu myje głowe piore rzeczy potem myje tym podłoge

Gość dcdsfcds
Polacy to złodzieje? a może oni nie są okradani przez swój kraj.zus,rząd? no prosze Cie...i niby jak to sie obróci przeciwko nim,skoro tak czy siak i tak na starosc nic nie bedą nawet mieli,a tak za wczasu sie czegos dorobią na boku :-P,

Nie. Jeszcze stać mnie na keczup i słomki :D A w razie nakrycia wstyd jak cholera jasna.

Gość newer_mind
albo najlepiej wprosic sie na obiad do kogos jak wiem,że w tym czasie jedza jedzenie za freee:)

Gość tak i owaka
o cholera jesteś niemożliwa!!

Gość newer_mind
jakby w kraju było dobrze to by ludzie nie kradli a jak maja utrzymac się za 1200 zł? rodzine dzieci, rachunki, czynsz? Jak jak kurwa?

Gość siostra allium!!
Sama proponuje że spotkamy się w niedziele u kogoś w formie żartobliwej i często zapraszani jesteśmy. Wtedy kupuję wino w Lidlu za 9 zł ale mam obiad. Nie muszę wydawać kasy.

Gość newer_mind
ci z rzadu powinni życ za 1200zł to od razu by popadli w depresje i skakali z mostu

Gość siostra allium!!
Zawsze mam woreczki śniadaniowe bo u kogoś mogę trochę proszku zabrać czy np wyjąć z wc kostkę jak jest świeża. Nie zabieram perfum, ale np drobne rzeczy co nie da się ich doliczyć.

Gość dcdsfcds
w dzisiejszych czasach w Polsce nie warto byc uczciwym bo nic sie nie bedzie mialo

Gość siostra allium!!
Zawszę chodzę na otwarcie nowych sklepów bo jest jedzenie za darmo. Pracuje w gastronomii więc mam pod dostatkiem jedzenia. Połowa zawsze jest u mnie. Np robimy 10 kg sałatki i 8 łyżek dużych ląduje u mnie. Plus np kawałek mięsa nie duży ale jest już kolacja plus inna np sałatka czy coś innego.