Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szmaragdowooka

petting a ryzyko ciąży

Polecane posty

Bardzo proszę o poradę... Na początku października uprawiałam petting ze swoim facetem, ogólnie doszło też do tego,że wszedł we mnie palcem (wcześniej dotykał się "tam", ale nie miał wytrysku, tylko trochę preejakulatu). Minął miesiąc, ja do tej pory nie mam okresu. Wybrałam przez 10 dni luteinę, mija 5 dzień kiedy wybrałam ją i nadal nic. Mam opuchnięty biust i jakieś dziwne uczucie w podbrzuszu... Bardzo się boję... myślicie, że mogę być w ciąży? nie brałam wtedy tabletek, ale on w ogóle we mnie nie wszedł, tylko palcem... proszę o porady...

Gość Ciąża jak
nic.

dodam, że uważaliśmy, i przed tym jak we mnie wszedł palcem, spytałam się go, czy ma suche ręce... Jezu, tak się boję... błagam, pocieszcie mnie...

Gość nie trzeba się puszczać
nie będzie strachu panno puszczalska

nawet jeśli wtedy miałam dni płodne? nawet jeśli trochę preejakulatu było "na mnie"? strasznie się boję, bo jeszcze nigdy nie zastopował mi się tak okres. nie wiem, czy to wina zapalenia jakiegoś, czy jakiejś choroby, a może od nerek? ostatnio bolały mnie nerki... bardzo się martwię... biust nadal opuchnięty, raz mrowieje, raz boli bardziej, raz mniej, i tak od 3 tygodni... a poza tym mam takie uczucie w dole brzucha, jakbym miała tam kamień dosłownie... :( :( :(

to idz do gina na badania. moze cos sie dzieje niezwiazanego z ciaza. a jesli boisz sie ze zaszłas w ciaze- zrób test. rozwieje watpliwosci

Gość kindertest
a dlaczego nie zrobisz testu? powodow moze byc wiele, niekoniecznie ciaza. ja zawsze mialam regularne miesiaczki, srednio 27 dni cykl, a we wrzesniu nagle moj cykl trwal 48 dni! tez podejrzewalam ciaze, zrobilam dwa testy - negatywny wynik; poszlam do ginka, tez zrobil mi test - wynik negatywny; zrobilam cytologie, usg - wszystko OK; tydzien po wizycie okres sam sie zjawil ;] i teraz znow mam regularne; jak wiec widac, czasem tak sie zdarza z powodu stresu, podrozy czy innych nieuswiadomionych czynnikow; a moze jakas torbiel czy cos masz? zrob test; jak wykluczysz ciaze, bedziesz szukac dalej. powodzenia!

Gość wnknfkdwnfd
po co bralas luteine??