Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bebilon86

bebilon pepti.

Polecane posty

Gość Bebilon86

Ile kosztuje mleczko bebilon pepti i czy naprawde jest tak wstretne w smaku? Mozna je ciutke doslodzic glukoza? Moj synek ma skaze bialkowa, w tygodniu lecimy do lekarza ale na pierwszy rzut oka tak to wyglada. Trzeba miec recepte na to mleko? Czy jest roznica w cenie na recepte a bez recepty?

Mleko jest na receptę, kosztowało ok 15 zł, ale to było jakieś 2 lata temu. Śmierdzi niesamowicie, ale mój synek pił je bez mrugnięcia okiem. O dosładzanie zapytaj raczej lekarza, ale to chyba niezbyt dobry pomysł.

Gość Bebilon86
Tak, tylko, ze syn na piersi, mleko slodkie, a ja za miesiac wracam do pracy i musi sie przestawic... A policzki wygladaja jak skaza. Delikatna, ale jednak...

ja dawalam mojej malej, mleko jest niedobre, ja dosypywalam jej do butli ok, 2,3 miarki kaszki ryżowej i bylo ok

Gość Bebilon86
Na pewno, ale dzis nie mam mleka juz a mala krzyczy jesc... Meza do apteki chce wyslac. Na kleik za szybko...

może jak poprosi, to aptekarka da bez recepty. a próbowaliście zwykłego mleka mm?

Gość fsasfafsafas
bez recepty jest podobno drozej sprzedawany

Gość Bebilon86
Tak, wysypalo mala...

Gość Bebilon86
malo*

Gość ja kupowałam iiii
nie cąły rok temu i 22 -23 zł bez recepty a na receptę ok 12 a potem 8 zł bez problemu sprzedadzą bez recepty mi tak sprzedawali tylko potem aby doniosłam receptę i oddawali mi pieniądze bo wtedy płaciłam całość czyli ok 23 zł

Gość lady bronka
na skaze córka piła nutramigen, na receptę kosztował niecałe 4 zł, bez recepty ponad 25 zł. nie wiem jaka jest cena pepti, ale bez recepty pewnie podobnie. żeby na stałe dostawać recepty na mleko trzeba pójśc do alergologa i zanieść do przychodni zaświadczenie, że dziecko jest leczone. przynajmniej tak jest w mojej przychodni. podawałam tez córce probiotyk latopic, jest przeznaczony dla dzieci ze skazą i azs, bo nie zawiera białka krowiego. można go spokojnie dosypywać do mleka.

Gość mamamam28
albo ma skaze albo nie - ma bóle brzuszka? problemy z kupką? czy tylko te kropki? może to łojotok? zawsze możesz spróbować myć buzie mydełkiem z oilatum i smarować panthenolem i dawać mleko ha - jak dopiero to niepomoże to pepti - pepti nie dawaj tak sama bo to jest jak lek a nie tak poprostu - i faktycznie ma wredny smak i trzeba powoli dziecko przyzwyczajać do niego