Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samanthaa

czy jeśli w ciąży słuchasz konkretnego stylu muzyki

Polecane posty

Gość samanthaa

to potem dzidziuś ( oczywiscie jak już będzie starszy ) będzie właśnie taką muzykę preferował? Jakie jest prawdopodobieństwo ? :P

Gość dobre pytanie :) :) :)
Nie wiem, jak jest ze starszym dzieckiem, bo mam dopiero 16-miesięczną córkę. Na logikę wydaje mi się, że nie, bo przecież moja mama nie słuchała tego, co ja lubię :D Ale zauważyłam, że moja córka uwielbia tę muzykę, której ja słuchałam, będąc w ciąży. Najlepiej się przy niej bawi, zasypia też przy niej... Przy niczym innym.

Gość summer time a
Boszz widzisz a nie grzmisz A zastanawiałaś sie już nad tym czy to, że będąc w ciąży oddajesz stolec w kolorze czekoladowego brązu może w przyszłości spowodować u Twojego dziecka dziwne upodobanie do kobiet małym biustem? A może rano zjadany dżem porzeczkowy przełoży się na to, że maluch nie będzie zwolennikiem chłodnego powietrza?

Gość Powiem tak......
ja swojej córci puszczałam na CD składankę kołysanek śpiewanych przez Kożuchowską, Turnała, Super dziecka i chyba miała dość a nie mogła tego powiedzieć bo do tej pory jak puszczam czasem to śmiejemy się z mężem jak krzyczy "Nie ciesz tego " "Mamusia inne włączyć" :D . Mała ma obecnie niecałe dwa latka. Muzyki klasycznej jej nie puszczałam choć dostałam dla niej w prezencie składanekę utworów muzyki dawnej od mojego taty która leżała bez użytku a dziś jak sobie puszczę to widzę że on autentycznie się skupia i słucha , tak samo jak leci akurat koncert instrumentów smyczkowych to patrzy z zainteresowaniem (ale to akurat może mieć po moim tacie :D ).

Gość zapomnij o tym
i tak będzie wolało shit z vivy lub eski.

Gość Another sunny day
Muzyke klasyczna, codziennie od wieeelu tygodni puszczam brzuchowi i widze (a raczej czuje) ze poznaje juz okreslone utwory. Mam nadzieje, ze ma z tego radoche :) Planuje zabrac ta plytke do szpitala.

Gość Lgxnv
Hahahahahaha no co ty jestes nie poważna ??? Mam 24 moja mama słuchała starych hitów ja słucham techno.... Hahahahahaha a czy ty słuchasz muzyki która twoja mama słuchała będąc w ciazy. ??????? Hahhahahahahahahaahhahahahaha smieszne