Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogrążony00

Nie moge się przed nią otworzyć :(:(

Polecane posty

Gość pimpeczka
no bardzo ważne;) - więc się nie dołuj bo zaraz pewnie karta się odwróci. A swoją drogą to czy Ty czasem nie jesteś z Poznania?

Gość brak pracy nie dyskwalifiku
nie dyskwalifikuje chyba ze okarzesz sie Ferdynandem i bedziesz szukał Halinki ale tak na powaznie to dzis tej pracy nie masz a za kilka tyg moze byc tyle tu gadania o niczym

Gość pogrążony00
Nie nie jestem z Poznania :) a skad to przypuszczenie ? :)

Gość pimpeczka
no w sumie myślałam, że może ta sama firma;) - u mnie też taka sytuacja, że przez wiele miesięcy zwalniają już - ale tak, żeby nie przekroczyć pułapu do zwolnień grupowych. I też dużo fajnych osób wykopali...;( no jak widać nie tylko w Poznaniu takie rzeczy się dzieją;)

Gość pogrążony00
analogiczxna sytuacja jak w mojej firmie, teraz sobie tylko pluje w brodę że wcześniej nie zaczałem wysyłam CV, mimo że intuicja podpowiadała mi że tak może się to skończyć, no cóż człowiek uczy się na własnych błędach

Gość Pimpeczka dwa
cytuje text napisany przez autora : " pogrążony00 Pimpeczka, powiem ci szczerze, jesteś niepoważna, wiesz o tym ? nie mam pracy 3 miesiące a ty piszesz mi takie brednie jakbym jej nie miał rok. Druga sprawa, w życiu jest tak że raz na wozie raz pod wozem, życzę ci z całego serca żebyś straciła prace" HAHAH, SLUCHAJ KOLES, JESTES TOTALNYM LESZCZEM. ŻYGAĆ MI SIE CHCE JAK SŁYSZE TAKIE TEXTY WYPOWIADANE / WYPISYWANE PRZEZ TAKICH LESZCZY JAK TY. Nie zaslugujesz na ta laske, nie masz roboty, dla wielu jestes nikim. I tak juz zostanie.

Gość pogrążony00
jak ci się żygac chce to się udła swoimi wymiocinami,zrobisz pożytek dla świata będzie jednego kretyna mniej na tym świecie. Myslisz że mnie sprowokujesz trolu jeden ? nie mam zamiaru karmić trolla