Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mister Choc

Facet zaprasza do siebie na noc i...

Polecane posty

Gość Mister Choc

nie byłoby w tym nic dziwnego gdybyśmy byli razem, ale spotkaliśmy się raptem dwa razy a on wyszedł do mnie dziś z taką propozycją ;/ Może jestem nienormalna, ale trochę mnie to zaskoczyło ! I co tu o takim teraz myśleć ? Pewnie ruchacz, nie ? Na tyle naiwna nie jestem, aby myśleć że zaprasza mnie na grę w monopol :P A u Was po jakim czasie znajomości wyszła podobna propozycja od faceta ? Lub kobiety ? :)

Gość danoonee
a skad wiesz moze chce sobie pograc w ten monopol ;d niewykluczone ;d

Gość Mister Choc
Tak, tak :D Gdybyśmy byli w wieku przedszkolnym lub troszkę wyżej to może była bym skłonna w to uwierzyć :P ale w tym wypadku raczej wątpie :P

Gość gfjhhgj
chce z toba pograc ale w zupelnie co innego :DDD

No cóż... wiele źródeł mówi,że trzecia randka kończy się... Co prawda u mnie za żadnym razem tak nie bywało,ale... ;) Teraz serio: jak go spotkasz,to wyłóż kawę na ławę.

no to jasne, ze facetowi chodzi o jedno, zapytaj wprost i tyle skoro jeszcze nie jestes pewna

Gość Mister Choc
Czyli co ? Ja mam się z Nim spotkać ?! W życiu nie pójdę na noc do faceta po dwóch spotkaniach ! ;O Na to wygląda, że już się określił w moich oczach odpowiednio...

Nie na noc!Wyłóż kawę na ławę ZANIM zaciągnie Cie do łóżka; chyba że wolisz wyrazić swój sprzeciw wobec takich intencji już po fakcie? :D

Gość Mister Choc
Mogę przeprowadzić z Nim "poważną" rozmowę, ale dobrze wiecie że nie każdy ma szczere intencje. Będę chciała się dowiedzieć na czym stoję, a ten nie musi być szczery wobec mnie. Będzie chciał byzkania, a mnie powie że poważnego związku. Więc czuje że taka rozmowa dużo i tak nie zweryfikuje jeśli facet będzie kręcił dla seksu.

Gość prawiki są tutej
Sraj na to, mikrofilm najważniejszy.

Gość Mister Choc
jak powie, ze chce zwiazku to zaraz zaprowadze go salony sukien slubnych 'u Janiny', a w drodze powrotnej odwiedzimy ginekologa, który po badaniu , w którym bedzie On uczestniczyl, stwierdzi, czy juz mozemy starac sie o wymarzana gromadke maluchow

Gość Mister Choc
Właśnie w tym problem jak tu wyczuć takiego czy sciemnia, bo chce sobie poruchać czy naprawdę zależy mu na czymś więcej niż seks. No, ale wnioskując po Jego propozycji chyba wszystko jasne.

Gość Mister Choc
Uwielbiam podszywy ;) Wasza wyobraźnia nie zna granic ;)

Gość Mister Choc
Tak zrobię. Jeśli tylko na tym to sam zrezygnuje :) Bo który ruchacz chce czekać więcej niż do trzech randek ? :D

No właśnie, ponoć dla takich 3 randka jest już odpowiednim etapem do tego, by bzyknąć panienkę. A jak będzie mu zależało na czymś więcej to na pewno taki tekst z Twojej strony go nie zniechęci, a myślę, że wręcz przeciwnie.

Gość drgtfh
kazdy chce ruchnac jak najszybciej tylko nie kazdy jest subtelny w tym co mowi kobity!!!