Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21 dm

brak okresu

Polecane posty

Gość 21 dm

dwa miesiące nie mam okresu, tzn ostatnia miesiączka zaczęła mi się 26 sierpnia. nie mam do tej pory. podróżuję cały czas. czy te ciągłe podróże mogą być przyczyną tak długiego zatrzymania miesiączki? jaka może być jeszcze przyczyna zatrzymania okresu? czasami boli mnie w podbrzuszu, z chłopakiem współżyłam. mam cały czas biały wodnisty śluz.

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa
a moze by tak test ? zabezpieczacie sie ?

Gość 21 dm
zabezpieczaliśmy się. na ostatnim weekendzie pękła na prez. trzy tyg. temu robiłam test bo myślałam że we wrzesniu zaszłam w ciążę i wyszedł negatywnie. i chyba po ostatnim weekendzie też zrobię test ale teraz to troszkę za wcześnie aby robić. Jeszcze poczekam z tydzień.

Gość 21 dm
nie wiem czy jak nie mam od tamtego czasu okresu to mam owulację :( teraz jestem zagranicą i nie mam praktycznie dostępu do jakiegokolwiek ginekologa. a jeszcze praca to ciężko się udać

Gość Eeeeee.900
bialy wodnisty sluz to ja mialam od pocztku ciazy. chlustalo jak mleko bez wkladek ani rusz. Wez idz do apteki kup kilka testow i zrob je. a jak wrocisz do polszy to gin i cacy.

Gość 21 dm
ale to możliwe żeby wczesniej testy wyszły negatywnie? chyba nie

Gość 21 dm
po jednym stosunku strasznie mnie bolał brzuch na dole na nastęopny dzień , tablletki p/bólowe nie pomagały i tak mnie bolalo przez 3 że do góry nóg podnieść nie mogłam. z dnia na dzień ból przechodził. proszę o odpowiedź dlaczego mogę mieć tak :(