Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnmjnVVV

mam brac te sowa na powaznie? BARDZO PROSZE O POMOC :(((((

Polecane posty

Gość nnmjnVVV

Ostatnio nocowałam u dobrej znajomej 3 dni , nie mówiłam o tym mojemu dlatego że izoluje mnie od znajomych. Wiadomo wyszło na jaw gdzie byłam , nie odbierałam tel ponieważ mnie wczesniej zwyzywał - pokłóciliśmy się. No i podczas kłótni on mi z tekstem wyskoczył że pisze z pewna dziewczyną która CHCE SOBIE Z NIM ZYCIE ULOZYC I RODZINE ZALOZYC.. zatkalo mnie poniewaz niedlugo rodzę nasze 1 dziecko. No i napisal mi pozniej smsa : ''Czekałem zanim będe z nia , myslalem ze sie zmienisz . Wiec od jutra Malwina bedzie moja nowa dziewczyna a ty i ten dzieciak znikaj z mojego zycia'' . Nerwy mnie szarpaly , wyl tel na pare godz , pozniej dzwonil pisal ze przeprasza. Teraz sie tlumaczy ze powiedzial to w nerwach i zadna do niego nie pisze , ze moze dac swoj tel by sprawdzili mu bilingi sms tam gdzie trzeba. Na drugi dzien wesolutki pyta sie co u mnie , co u dziecka , ze mnie Kocha i juz jestem misiem i kochanie. Wiec pytam sie gdzie ta malwina mowi ze w 4 literach ją ma. Wiem klotnia wyszla o glupote ale nie mam zaufania po tych slowach jego. Jest to przystojny facet , ma wady poniewaz naduzywa alkoholu , bierze narkotyki i ma problemy z prawem, odsiadywal juz 9 miesiecy. Kazdy mi mowi ze ktora by chciala go tym bardziej ze nie ma szacunku do kobiety. I w co ja mam teraz wierzyc?

Gość kobietkapolicjantka
daj mu jeszcze jedna szanse,zobaczysz jak ja wykorzysta ale zastanow sie czy chcesz miec kogos pod dachem .ojce Twojego dziecka. ko\tory ma konflikt z prawem ,pije i beirze narkotyki.wiezsz jak to sie nazywa PATAOLOGIA

Gość alkoholizm i narkomania
to tylko wady. Najważniejsze, ze jest przystojny ! Czy Ty w ogóle chociaż od czasu do czasu używasz rozumu?

Gość nnmjnVVV
przystojny - w sensie ze mowi mi zawsze ze moze miec kazda na pstrykniecie palcem