Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nocna Furia

Wesele w Irlandii

Polecane posty

Czy ktoś może się orientuje, jaka jest cena za zespół w Irlandii? Chciałabym polski zespół (ale nie z Polski - za duuuży koszt, hehe). Będę wdzięczna za odpowiedzi :)

Nie pomogę w sprawie zespołu. Jednak wydaje mi się że jak będziecie mieli dużo gości z wysp to może jednak irlandzki zespół. Dla gości z Polski coś w rodzaju atrakcji rodem z pubu. Właśnie w okolicznych pubach bez problemu znajdziecie ciekawy zespół za rozsądną cenę. Z mojej strony mogę zaoferować zaproszenia i dodatki ślubne. Pozdrawiam stęskniony za górami Wicklow i Guinnessem

Dziękuję za odpowiedzi :) Zespół znalazłam - polski. Irlandzkiego nie chciałam - żyję tu na co dzień i troszkę tęskni mi się za Polską, polskim klimatem a nawet za prawdziwym schaboszczakiem, ziemniaczkami i surówką z modrej kapustki :) Dlatego w grę nie wchodziły żadne tutejsze kapele. Angielski mam każdego dnia, po kilka-kilkanaście godzin. A zespół, a właściwie duet, przypasował mi pod każdym względem. Pozdrawiam serdecznie. Btw. góry i Park Wicklow są przecudne, zwłaszcza wiosną i jesienią :)

Gość Anginka 28
ciężki temat

Gość gość
Zespół mojego znajomego z Ennis gra na tego typu imprezach, nie pytałam ile biorą ale grają i polsku i po angielsku, mieszane towarzystwo na weselu bawiło się świetnie, wyślij im wiadomość na fejsie, www.facebook.com/Imigranci