Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

puchatka2001

X-Treme BurnFat - któś zażywał

Polecane posty

Witam, czy ktoś zażywał suplement X-Treme BurnFat ? były jakieś widoczne efekty w ubytku wagi? bo ja zamówiłam i teraz się zastanawiam czy kasy znów na jakieś głupoty nie wtopiłam, bardzo proszę o opinie

Gość anna_grazyna
Ja też się dołączam do pytania wyżej! Bardzo prosimy o jakies opinie.

Gość anna_grazyna
puchatka, bardzo prosze jak tylko zaczniesz je zarzywać napisz mi na maila jak ci idzie to "spalanie" tłuszczu, bardzo mi zalezy na twojej opinii, moj mail to anna_grazyna@o2.pl

Gość Alanya2012
Witam . Ja wczoraj zamówiłam te tabletki. Dziś zapłaciłam więc do końca tygodnia powinny dojść Jak zacznę brać to dam znać. Pozdrawiam

Gość Pooolina
Ja zamówiłam, wczoraj tabletki doszły. Dziś wzięłam pierwszy raz więc dopiero za tydzień jakoś mam nadzieję, że będe mogła się ywpowiedzieć :)

Gość nula34
ja zażywam od kilku dni ale ani grama nie zeszło, nie pocę się jak wskazywał producent. Kiedyś brałam thermale to mnie telepało ale chudłam, teraz ze względu na zdrowie nie mogę brać i nie mogę ćwiczyć po wypadku, więc wziełam suplement dla "mało aktywnych" czyli burnfat z SMM, zobaczymy, ewentualnie przekonam się jak to jest z gwarancją zwrotu pieniędzy.

Gość anna_grazyna
No ciekawe... miałam już kilka przypadkow w zyciu ze chcialam cos zwrocic to sie okazywalo ze ta gwarancja zwrotu byla tak zagmatwana w regulaminie ze nigdy nie udalo mi sie odzyskac nic gdyz zawsze wychodzilo ze jakiegos szczegolu nie dopatrzylam... Jestem ciekawa co oni tu wymyslą.....

Gość Alanya2012
No ja już dostałam te tabletki w srodę ale zaczne je brac od jutra. Za tydzień dam znac jak mi idzie :) Pozdrawiam i życzę dużego spadku wagi wszystkim pulchniutkim :D :*

Gość felcik
witajcie, ja od ponad 2 tyg stosuję ten preparat i niestety musze stwierdzić , że nic mi nie pomaga:( porażka. Co wy sadzicie o tym preparacie? a może cos innego polecicie? pozdrawiam

Gość asco
ja zażywam od 2 tyg. i nic mimo tego że mało jem ok 1200 kcl , mało sie ruszam nic nie schudłam a jesli chodzi zwrot to raczej nie ma szans.

Gość asco
używałam kiedyś meridie i po niech to schudłam 10 kg. znacie jakieś inne skuteczne tabletki ale naprawde dobre pozdrawiam

Gość diamondo
ja też próbowałam, i nic. Ktos chce, to dostapie za darmo, mam prawie pełna 2 opakowania...

Gość kejti_
Hej, z chęcią sprawdze na sobie. Diamondo napisz do mnie gg 2657820

Gość alanya2012
Witam. Ja kupiłam 2 op. ale nie mogę ich brać , jest tu składnik na który jestem uczulona. W jednym zostało 35tabl. a drugie nie ruszone (60tabl.) ... gdyby ktoś był zainteresowany to zapraszam alanya2012@o2.pl