Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna 12

Kłótnia w małżeństwie

Polecane posty

Gość Justyna 12

Po 2 latach małżeństwa mamy pierwsze ciche dni. Poszło o to że jego była w padła do niego na kawę. Ja zrobiłam mu awanturę. Już nie czuje gniewu, ale nie wiem czy mam go przeprosić czy też zaczekać aż on mnie przeprosi.

jesteś zazdrosna o jakąś byłą sprzed paru lat? Przecież to wolny człowiek, ma prawo wypić kawę z kim chce. Pogadaj z nim o tym zamiast milczeć, wytłumacz, że nie poradziłaś sobie z emocjami, że to cię przerosło. Pomyśl, to tylko kawa ;) Szkoda czasu na kłótnie :)

Gość fggxhifyg
wpadla chyba do WAS a nie do niego,skoro jestescie malzenstwem.

Gość Justyna 12
Tylko, że ona go podrywała. I jak ja się zjawiłam to niby wielki szok (nie umie grać) i nie uwierze, że ona nie widziała obrączki, bo to nie możliwe.

Gość Justyna 12
Właśnie chodzi o to, że przyszła kiedy mnie nie było ja byłam w pracy, a mój mąż miał wyjątkowo wolne i przyszed brat męża.

No dobra, podrywała go miałaś prawo na silną reakcję, na wkurzenie, ale co winny twój mąż? Zrobił coś złego? Przeproś, wytłumacz, powiedz jak to widzisz i powiedz o swoich oczekiwaniach. Ciche dni to najgorsze co może być dla małżeństwa, w końcu chodzi o to żeby rozmawiać, twój mąż nie domyśli się czego oczekujesz, co czujesz, musisz mu o tym powiedzieć :)

Gość Justyna 12
Właśnie chyba się do myśla, bo wczoraj jak oglądałam film usiadł kołomnie próbował mnie przytulić i pocałować, ale ja byłam zabardzo wkurzona i przeszłam na drugą stronę kanapy.

Czyli fajnego masz faceta :) ciesz się, rozumie twoje uczucia ;) Pogadaj z nim po prostu ;) śmiało :)

Gość Justyna 12
Oczywiście, że fajnego broni mnie, bo ja nie chce mieć dziecka, a on bardzo chce i jak cudowna rodzinka do gaduje o dziecku to zawsze mnie obroni.