Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kokardka.26

prezent dla dziewczynki

Polecane posty

Gość Kokardka.26

Dziewczyny mam pytanie, mój mąż jest chrzestnym 8miesięcznej dziewczynki, chce jej kupić na mikołaja jakąś zabawkę i wysłać kurierem z tego względu, że mieszkamy daleko od siebie.. i kompletnie nie wiem co byłoby fajne. chciałam kupić garnuszek na klocuszek, ale jak zobaczyłam cenę to mnie zgięło.. rok temu kupowałam dla córci i dla chrześniaka i płaciłam z przesyłką 50zł a tutaj 100zł za jakiś garnuszek... średnio mnie na takie coś stać, chcieliśmy coś z zabawek, ale nie drogo żeby było.. trochę dzieciaków mamy w rodzinie i jakbym tak każdemu po 100zł zabawki kupowała to byśmy poszli z torbami.. no właśnie tylko co można fajnego kupić np. do 50zł?

Hmm dla 8 miesiecznego dziecka za wielkiego wyboru nie ma, ale do 50 zl mozesz kupic np pieska szczekajaceego i chodzacego na baterie. Ja kupilam mojej malej jak byla w podobnym wieku, byla nim zachwycona, ciagle sie nim bawila i do tej pory tak jest a ma 14 msc.. I wlasnie kupilam go dokladnie za 50 zl.

Gość Kokardka.26
widzialam te pieski szczekające, nie wiem co wziać, bo nie wiem co ma, a nie chce sie jej mamy pytac, bo to ma byc niespodzianka, zastanawiam sie jeszcze nad ubrankiem jakims