Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Judyta.

KONIN który ginekolog najlepszy?!

Polecane posty

Gość gość
Idę na wizytę do doktora Kubiaka za tydzień i troszkę się stresuję, że coś mi złego wykryje. Znajomej wykrył też poważną chorobę. No lepiej że wykrył niż jakby nie zdiagnozował, ale obawa jest. Staram się być dobrej myśli, bo słyszałam o jego doświadczeniu i że jest bardzo poważany w kręgu specjalistów. Trzymajcie kciuki!

Gość gość
Ja już po zabiegu:) dr Kubiak okazał się super profesjonalny i sympatyczny. Z moim zdrowiem jest średnio ale wiem przynajmniej co mi dolega i jak się będę leczyła. Jestem dobrej myśli bo doktor od razu podjął kroki, wysłał mnie na dodatkowe badania i następną wizytę mam za 2tygodnie, polecam tego lekarza jakby któraś z was szukała ginekologa

Gość gość
Ja także bardzo polecam dr Kubiaka :) Miałam problemy z nietrzymaniem moczu i chciałam sobie w końcu z tym poradzić. Mimo, ze to był dla mnie bardzo wstydliwy temat, to dr rozluźnił atmosferę w gabinecie przez co czułam się komfortowo i wstyd zniknął. Przypomniał i namówił mnie również do badań mammograficznych, tak ważnych szczególnie u kobiet w moim wieku (mam 61 lat). Odwiedziłam już w swoim życiu wielu ginekologów i naprawdę mogę Wam polecić tego ginekologa

Gość gość
Niezmiennie dr Kubiak zdecydowanie wygrywa! Byłam u wielu ginekologów, ale nie spotkałam się nigdy wcześniej i nigdy potem z lepszym ginekologiem niż pan Antoni. Człowiek z ogromnym doświadczeniem. Cierpiałam na nietrzymanie moczu, był to dla mnie ogromny wstyd, w gabinecie nie stresowałam się zupełnie , doktor potrafi stworzyć odpowiednią atmosferę w gabinecie.

Gość gość
Kubiak! Chodze do niego na wizyty juz od kilku lat. To niezwykle profesjonalny lekarz, wiedzący jak się obchodzić z pacjentką by czuła sie komfortowo podczas tak krępującego badania. Do tego robi dokładne badania, wykrył mi polipa na jajniku, na szczęscie we wczesnym stadium, udało się go usunąć lekami.