Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cutivate

Zarodek za maly do wieku ciazy...

Polecane posty

Gość no bardzo mi przykro
karollina odpieprz sie ode mnie bo nie do ciebie pisałam !! a adwokatem nie jesteś nikogo! czyżbyś pierwszy raz była na kafeterii? przynajmniej kilka razy w tygodniu poruszane są tematy gdzie Polki są za granicą, są w ciąży i jak to wygląda, wałkowany jest ten temat po 100 razy !czy chcesz czy nie na niego trafisz! Nie na darmo zaznaczyła autorka ze jest w UK !wystarczy pomyśleć no ale widać,że ktoś tu nie myśli Jakie dziecinne myślenie -ktos napisał dużymi literkami żeby było wyraźnie a ta pisze o jakimś krzyku - dorośnij dziecko !!

Gość to będzie jak..
ciaza traktowana po macoszemu ale to juz 12 tydzien i powinnas mmiec spotkanie z polozna,cos krecisz chyba?

Gość to będzie jak..
poza tym w takiej sytuacji robia bete w UK natychmiast!

Spotkanie z polozna mialam, gdy bylam w 9 tyg ciazy, pobrala mi tylko krew i zmierzyla cisnienie, wypelnila ta ksiazke ciazowa i tyle...Skoro to nie moja pierwsza ciaza to nie ma potrzeby robienia nic wiecej- taka ich polityka... natomiast po usg pani powiedziala, ze musza zrobic kolejne usg za 2 tyg, by byc pewnym co tam sie dzieje...wczoraj dzwonilam do przychodni dyzurnej, ale pani nawet nie wiedziala co to za badanie-tzn. test z krwi na hcg, jutro zadzwonie do tej pani ze szpitala, bo dala mi swoj numer, ale podejrzewam, ze beda mi kazali czekac...

Gość mamamati&13.04
Poczekaj, może jednak się okazać, że wszystko jest oki. Wyobraź sobie, że ja już pochowałam swoje dziecko, na usg w 9 tc wyszło, że są bliźniaki jednojajowe, jednokosmówkowe itp. Mają jedno bijące serduszko i są to najprawdopodobniej zroślaki, czyli syjamskie. Też dali mi dwa tygodnie, nie dali żadnej ale to żadnej nadziei, że musza sprawdzić diagnoze, tylko że dzieci musza podrosnąć, żeby mogli obejrzeć dokładnie. W tym czasie miałam też spotkanie z położną, też zero nadziei. A po dwóch tygodniach USG zamiast połoznych, zrobił lekarz i zaczął się śmiać - dzidziuś jeden, zdrowiutki :-D To debile za przeproszeniem, konowały, u mnie drugim płodem bez serca okazały się narządy, które jeszcze nie wróciły na swoje miejsce w brzuszku, o czym nawet ja wiedziałam, mając amatorską wiedzę na temat rozwoju ciąży. A co przeżyłam ja, mój M. tego niestety nikt nam nie wróci, a ja do końca ciąży (teraz 20tydzień) bedę już chyba drżeć na każde strzyknięcie i kujnięcie :-/