Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina1984Kraków

Dziewczyny 100+ walczące o siódemeczkę!:)

Polecane posty

Gość Karolina1984Kraków

Są tu takie? Ja ważę ok 100 kg, wzrost 169. Bardzo, ale to bardzo chciałabym zobaczyć siódemkę z przodu.... . Kiedyś ważyłam 115 kg. Schudłam dzięki siłowni i zdrowemu żywieniu. Dieta 1200 kcal(max do 1500 w słabych chwilach) i ćwiczenia. Od dziś zmniejszam kaloryczność do 1000 plus ćwiczenia. Spalanie min. 500 kcal na orbitreku(taki standard) no i ćwiczenia rzeźbiące, brzuszek, ramiona etc. Codziennie z niedzielą. Chiałabym do wakacji zobaczyć 7 z przodu, jeżeli to możliwe. Jeżeli to za szybko...nic na siłę. Ale kiedyś chcę to magiczne 7 zobaczyć . Ktoś ze mną ? Potrzebuję wsparcia.

Gość 101919822763738
po co 2 topik zakladasz taki sam prawie

Gość Kwiat lilii
Jak zobaczyłam temat myślałam że chodzi o wiek, w sensie te 100+ xD ale że ja mieszczę się w ramach tematu (171 cm, 108 kg) a na innym topiku nikt się po mnie już nie odezwał to przyłączam się :)

Gość Karolina1984Kraków
Witam, miło,że nie jestem sama Lecę na siłkę

Gość Kwiat lilii
Ale odzywaj się, ja tu zaglądam w miarę często.

Gość Iisza25
witajcie postanowiłam zawalczyć o swoją 7. Moje dane techniczne - 173 i 106 kg, chciałabym zrzucić do wakacji do 69. Jestem z Lublina, mam 25 lat, jeśli ktoś jest z mojej miejscowości i chciałby razem się odchudzać nie tylko tu na forum, zapraszam/

Gość Karolina1984Kraków
No,ja niestety jestem z Gdańska. Staram się jeść 1000. Ćwiczyć staram się codziennie,a jak nie to chociaż co 2. Bardzo, bardzo chciałabym zobaczyć 7. To juz jakiś plus. Ponoć nie wyglądam źle, ale ja chcę być piękna. W najlepszych czasach ważyłam 92. Na razie chcę 99 a potem zobaczymy

Gość Iisza25
a w jaki rozmiar wchodzisz?

Gość jawone77
ja co prawda już tak pięknie nie wyglądam-do 1,7...w cm.mi daleko,za to waga powyżej 110...więc 162cm.wzrostu,a waga 112-nie jest tak różowo jak u Was dziewczyny...i do tego dobrze po 30(35)...mam tylko nadzieje,że nie jestem na spalonej pozycji-bo w kazdym wieku można wyglądać dobrze-i o to będę walczyć!!!

Gość haniaaniaa
hej dziewczyny w sumie kiedyś już tu na kafeterii odchudzałam się z innymi dziewczynami i nawet szło mi dobrze, bo schudłam 8 kg. Później przeprowadzka, brak czasu i już się tu nie udzielałam, chociaż wagę trzymam, ale chcę schudnąć jeszcze z 50 kg. Mam 172 cm, ważę hmm ok 129 kg-chociaż w zeszłym tygodniu było już 127, ale jak zaczęłam jeść to nie mogę przestać-nie znam umiaru Więc zaczynam od wagi 129kg. ( a ważyłam 106 jakiśczas temu, a czasem nawet pod 90tkę) Będę trzymała się 1100 kcal dziennie, jeździła na rowerku stacjonarnym min 30 minut dziennie i 8 minutes abs brzuszki- są genialne. Aaa i mam 27 lat.