Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nasto1latek7.

Kobiety mają baaardzo proste życie

Polecane posty

Gość nasto1latek7.

Bardzo szczerze - zazdroszczę :) naprawdę trochę zaluje że nie jestem tym szczęściarzem by mieć zawsze z górki począwszy od tego, że nigdy nie wyglądacie źle podam wam przykład mam kiepska cere, zdolna do przetłuszczen trądzikowata niestety muszę z tym chodzić, a moja siostra co? Taka sama cera - to mój bliźniak - nałoży podkład itp i jest ok nie ma problemów z waga - ja tak . uroslem ale już nie przytylem nie ma kompleksu malego czegoś tam.. :P tyle plusów bycia kobieta i śmiać mi się chce kiedy Wy jeszcze narzekacie, nie ma brzydkich dziewczyn, wystarczy tapeta, nie wspominając o tym że taki gołodupiec jak ja np. pewnie dziewczyny nie znajdzie, a moja siostra, może znaleźć sobie faceta nawet z ameryki..

Gość nasto1latek7.
Podałem przykład mojej siostry jako ogółu kobiecego *

Gość kredka bambino
malo wiesz o zyciu kobiec skoro uwazasz, ze jest proste. Ale mozna ci wybaczyc taki wiek

Gość nasto1latek7.
Mi to obojętne, pisze tylko bo naprawdę śmieszne jest gdy kobiety wciąż się uzalaja, a mają naprawę raj

Gość ale ktos popierdolne pytania z
nie taki raj, to kobiety musza poswiecac swoje zdrowie i urode zeby zaludnic ziemie

Gość nasto1latek7.
No może takie proste nie - niby trzeba rodzic, ale kto kobiety zmusza?nikt wolna wola poza tym moja mama mówiła że poród wcale nie był taki ciężki, więc i tu macie lajt.

Gość nasto1latek7.
staszku walisz konia?

ciezki nie ciezki ,ale spojrz na twoja mame jak wyglada, pewnie jak rozklapciocha, rozstepy ,brzuch,wiszace cycki .. itd do rodzenie zmusza panstwo przeciez aborcje sa nielegalne, a zabezpieczenia przed ciaza to tabletki ,ktore tez rujnuja zdrowie i urode kobiety a ty bzykasz i o niczym nie myslisz, nie boisz sie ze zajdziesz.. itd

Gość nasto1latek7.
Ja już nic nie pisze to był podszyw. Miłego dnia

Gość nasto1latek7.
moja mama jest super bo daje mi współżyć ze sobą

Gość nasto1latek7.
Rozstepy ma ale tylko na brzuchu i to mało widoczne, na nogach nie ma - co do reszty ciała się nie wypowiadam, ale ma 40lat więc normalne chyba że ma te rozstepy? Po ciąży wyglądała ok, co przytyla to schudla, teraz waży 50coś chyba. I co nie taki diabeł straszny jakim go piszą ;) a co do myślenia o wpadce itp, przesadzasz, mało kto o tym myśli, a jak już to zawsze pozostaje aborcja

Gość nasto1latek7.
No spierdalaj podszywie, przynajmniej podbijasz mi temat :P

Gość nasto1latek7.
przyznam szczerze,ze matka robiła pare aborcjji jak wpadła ze mną

co ty tam wiesz.. 90 procent kobiet ma po ciazy/ciazach zrujnowane cialo, ktore juz nigdy nie wroci to takiego stanu jak przed na dodatek po 40 mezowie zaczynaja zdrawdza zony i takie to nasze wspaniale zycie

Gość nasto1latek7.
A co do antykoncepcji - a spirale, nie wypowiadam się ale masa tego

Gość nasto1latek7.
ja matki nie zdradzę

Gość kredka bambino
uwazasz, ze pood jest lajt? To wsadz sobie do dupy arbuza a potem go wysraj. Glupi dzieciak

Gość nasto1latek7.
Albo Wy męża :P ale wiesz przynajmniej młodość przeżyjecie bardzo OK

Gość nasto1latek7.
no chyba,ze z siostrą ale ona jeszcze nie jest gotowa,ma 8 lat to jeszcze ze dwa jej dam

a aborcja tez nie jest bez wplywu na zdrowie, hormony itd... wiec to wszystko spada na nas,antykoncepcja, porody , aborcje bo wy chcecie miec chwile przyjemnosci i poruchac!! dlatego mamy trudniejsze zycie ale co ty wymozku mozesz o tym wiedziec

Gość nasto1latek7.
Kredka, bez komentarza :D pozatym dzieciak to nie arbuz, nie wspominając o tym że pissda się rozciąga do niebotycznych rozmiarów :)

zajebalabym ci w ryj za propagowanie tych debilnych tresci kobiety maja trudniejsze zycie i zapamietaj to sobie gnojku

Gość kredka bambino
no oczywiscie, ze bez komentarza, bo takie pseudointeligentne dziecko jak ty nie potrafi takowego komentarza stworzyc. Pierdolisz jak potluczony. Niebotyczne rozmiary. Ta...

Gość nasto1latek7.
No tak ehe my chcemy poruchac a co do czego to kobiety same się do łóżka pakują, bez urazy bo rozumiem to - macie większa przyjemność z seksu koniec kropka - nie pisał bym tego gdybym nie miał o tym żadnego pojęcia. A antykoncepcja nie jest taka straszna na dłuższą metę

"antykoncepcja nie jest taka straszna na dłuższą metę" nie wiesz o czym mówisz!!!!

Gość nasto1latek7.
Dobra mniejsza w to, chciałem tylko napisać że macie super, a przeradza się to w jakieś niemile komentarze w moja stronę, chyba ma ktoś tutaj zly dzień. Do Zamknięcia

Gość kredka bambino
buhahahaha ty serio jestes debilem.

nie , nie mamy super, zamykam temat