Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajak773333

Może jestem dobry na raz, może dwa potem skreślić...

Polecane posty

Gość ajak773333

Smutno mi, czuje sie jak smiec :( spotykałam się z facetem, były różne deklaracje, zachowywaliśmy się jak para, troszczył się o mnie itp. A teraz nagle mu sie odwidzialo i zaczal mnie olewac. Mieliscie taka sytuacje? Czemu facetom tak nagle przestaje zalezec? Na pewno nie ma innej dziewczyny..

Gość ajak773333
a mi jest tak trudno się zauroczyć w kimś, jak juz się to stanie to zazwyczaj później się rozczarowuje :(

Gość zanetkaa93
Rozumiem bardzo dobrze. Też spotykałam się z facetem, doszło między nami do czegoś więcej i po tym odzywał się wiele razy i się spotykaliśmy. Aż wkońcu przestał i tyle.. Ja oczywiście się zauroczyłam, a też rzadko kiedy to u mnie bywa... :( A on mnie olał i jak widać się już nie odezwie.. Chłopak pewnie zbyt szybko się nudzi jedną dziewczyną...no cóż... muszę jakoś dać radę...będzie cieżko ale musze..

Gość pluto20
nuda przede wszystkim zwiazki sa nudne dla mnie.

Gość zanetkaa93
No właśnie chyba chodzi o tą nudę. Niektórzy zbyt szybko się nudzą jedną osobą, potrzebują zmian i tyle.

Gość pluto20
lepiej byc wolnym ptakiem :P

Gość ajak773333
Pare miesiecy zerwał z dziewczyną z która był 4 lata, więc jednak tak szybko tamta sie nie znudził.. pewnie teraz chce sie bawic, byc wolny tylko po co mowil mi ze chce ze mna byc i rozne inne bajery? :( ehh faceci czemu to robicie? juz wolalabym zeby mi powiedzial, ze sie rozmyslil i nic z tego, a nie cisza i obojetnosc...

Gość zanetkaa93
Wiesz, faceci są różni... Też bym wolała żeby powiedział wprost że nie chce a nie milczał, bo to jeszcze gorsze... Ale widzisz..

Gość ajak773333
r