Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warto czy nie???

kitchen aid robot kuchenny

Polecane posty

Gość warto czy nie???

ma ktos??? warto wydac na niego majatek?? bardzo mi sie podoba, ale chcialabym jeszcze byc tak samo przekonana do jego funkcjonalnosci. ma ktos jakies doswiadczenia? najbardziej zalezy mi na wyrabianiu ciasta drozdzowego.

Gość warto czy nie???
Do tej pory robotem kuchennym była moja mamełe ale wyjechała do Auschwitz i nie ma mi kto gotować

Gość warto czy nie???
podszywaczu, glupie komentarze

Gość nie posiadam go
ale znam blog, na którym wypowiadała się kobieta, posiadaczka, która piecze nałogowo wręcz. Jest dobry, ale po pierwsze trzeba zadbać o części, gdyż niektóre dokupuje się osobno, dotyczy to tych, które wydawałoby się powinny być w standardowym wyposażeniu. Poza tym odpada po jakimś czasie farba z mieszadła. Po przeczytaniu opinii o tym robocie zamierzam kupić inny, może kenwood, który jest tańszy o jakieś tysiąc złotych i głośniejszy, ale za to ma wszystko co potrzeba i nie odpryskuje. Z tańszych polecam Moulinex.

Gość warto czy nie???
pytam powaznie, zastanawiam sie nad kupnem, ale koszt ponad 2500 zl! Chcialabym byc przekonana, ze naprawde warto.

Gość warto czy nie???
nie posiadam go- dziekuje, ta odpadajaca farba :( a jak kenwood to jaki? moj Bosch, nie dawal sobie rady z wyrabianiem ciasta drozdzowego i w koncu przepalil mu sie silnik. Czytalam, ze KA jest niezmordowany.

Gość warto czy nie???
Sosna (Pinus L. 1753) rodzaj roślin z rodziny sosnowatych (Pinaceae Lindl.) obejmujący niemal 115 gatunków drzew i krzewów. Występują przeważnie w strefie klimatu umiarkowanego półkuli północnej, choć niektóre gatunki rosną również w strefach cieplejszych (tu jednak zwykle w górach). W Ameryce Środkowej najdalej na południe sięgają do Gwatemali, Salwadoru i Nikaragui, zaś w Azji do Archipelagu Malajskiego. Jedyne naturalne stanowisko na półkuli południowej znajduje się na Sumatrze (P. merkusii). Sosny to rośliny zimozielone o długich, wąskich igłach. Charakteryzują się dużym zakresem tolerancji na warunki środowiska i temperatury. Rozmnażają się płciowo, wytwarzając osobno męskie i żeńskie kwiatostany. Nasiona dojrzewają w twardych, drewniejących szyszkach. Do tego rodzaju należą gatunki uważane za jedne z najdłużej żyjących roślin na Ziemi i w większości nie są zagrożone wyginięciem. Część gatunków podlega ochronie prawnej, przy czym w Polsce ścisłą ochroną objęte są 3 gatunki. Niektóre gatunki i odmiany cieszą się popularnością jako rośliny ozdobne. Sosny są źródłem pożywienia dla wielu owadów, z których część zwalczana jest jako szkodniki. W warunkach osłabienia mogą być podatne na działanie patogenów wywołujących szereg chorób. Niektóre choroby są charakterystyczne dla sosen, inne mogą przenosić się na pozostałe sosnowate lub rośliny z innych rodzin. Sosny stanowią istotne źródło drewna, żywicy, olejków eterycznych, a także jadalnych nasion. Na przestrzeni wieków dostarczały ludziom produktów ważnych w ich codziennym życiu, przez co w naturalny sposób wpisały się w folklor, kulturę i sztukę wielu społeczeństw. Sosny używane były także jako symbole religijne i polityczne. Spis treści

Gość warto czy nie???
i znowu podszywacze :( nie posiadam go, dziekuje za link :) do tej pory znalazlam tylko testy i opinie sprzedawcow, ktorzy wiadomo, widza tylko same superlatywy

Gość nie posiadam go
No właśnie KA ma jedną z najmniejszych mocy wśród robotów planetarnych, ale na warunki domowe jest wystarczający. Ogromnie mi się podoba, ale zniechęcają mnie jego wady, gdyż przy takiej cenie, zwłaszcza w Polsce, powinien być praktycznie bez wad! Dorota na blogu pisała, że posiadała Kenwooda, nie wiem jaki typ dokłądnie. http://www.kenwoodworld.com/pl-pl/All-products/Kitchen-Machines/ tu jest strona kenwood. :)

Gość warto czy nie???
to dodatkowe mieszadlo, o ktorym pisze dorota to min. kolejne 100 zl ale ten jego wyglad, eh, wreszcie skonczyloby sie wyciaganie robota z szafki, a potem jego ponowne chowanie... szukam opinii o kenwoodzie KMX 60

Gość wrona2613
nie polecam ja trafilem na felernego kupilem go w danii bo tam pracuje i 3 raz zawiozlem go na gwarancie juz mi rece opadaja za 8 dni bede wiedzial czy dostane nowy czy beda go robic dalem za niego ponad 2 tysiace i moze 2 placki zrobilem porazka

Gość tosia22
Hm, jestem zadowolona ze swojego robota. Kupiłam na stronie kohersen.pl. Funkcji jest chyba kilkanaście. Na pewno to co wyróżnia ten sprzęt to zainstalowana indukcja. Szybko można podgrzać rzeczy. Oczywiście jakość 1 klasa – elementy ze stali nierdzewnej itp.

Gość gość
Mi sie lepiej na kenwoodzie pracowalo. O taki to chyba byl www.kenwoodworld.com/pl-pl/titanium