Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wodniczkaaaaa

związek lwa i wodnika. jaki?

Polecane posty

Gość wodniczkaaaaa

jak to jest? chętnie posłucham waszych doświadczeń

Gość koty wody nie lubią
🖐️

Gość wodniczkaaaaa
a jakieś doświadczenia?

Gość wodniczkaaaaa
a jakieś doświadczenia?

Gość Ja - wodnik, ona - lew
miło było ale szybko się skończyło

Gość wodniczkaaaaa
nikt więcej nie ma doświadczenia?

Gość łochyda
mamy, mamy... złe niestety :o

Gość wrednamalpaa27
ja wodnik on lew razem 13 lat:)

Gość jak można wierzyć w takie bzdu
ry :O 21 wiek a ta sie pyta o znaki zodiaku w zwiazku szok:O

Gość fvfrvtg
szok to jest jak ktoś może w to nie wierzyć

Gość wodniczkaaaaa
oj od razu szok jak można w to wierzyć. poprostu chce się dowiedzieć o waszych doświadczeniach. ostatnio mnie to bardzo zainteresowało. więc darujcie sobie teksty podobnego typu "jak można wierzyć w takie bzdury"

Gość Marcie82
Ja wodniczka on lew - w sumie od początku wiedziałam jaki jest, bo to ja słuchałam a on gadał. Straszna z niego gaduła, w dodatku poczciwa samochwała. Byle pochlebstwo mu starczy aby go uwieść. Jest dobry ale niestety egoistyczny. Lubi rządzić, jak to król lew. Lubi dzierżyć władzę w dłoni. Flirciarz, kobieciarz. Niby wielbi kobiety, ale tak naprawdę szanuje tylko te które mu się sprzeciwiają. Dlatego chyba ciągle jesteśmy razem. I nie wiem po co. Jestem zmęczona, nie chce mi się, ciągle drzemy koty o byle co. Już dawno mówiłam, że nie ma sensu tego ciągnąć bo zbyt duża różnica charakterów jest między nami, a ja z racji swojej natury do pokornych nie należę. I tak mu wiele wybaczyłam, dużo razy szłam na kompromis, wybaczyłam zdradę i takie tam. Jestem za zimna on za gorący. Nie chodzi o seks, bo w tej kwestii kipi. Pytanie brzmi, ile można iść na kompromis i pozwalać sobą manipulować? Ja jestem niezależna, i nie znoszę narzucania mi swoich racji. Lubię wiedzieć wiele, zbierać informację i wyciągać samodzielne wnioski, często niestety sprzeczne z jego wnioskami. Jestem nieufna, więc tym samym zdystansowana. Ciężki to związek. Już na kilku forach czytałam wcześniej o tym, i nie wierzyłam że może być źle. My byliśmy w sobie zakochani. Teraz jak widzę po 2 latach górę bierze walka o pozycję. On chce dominować, a ja nie chcę się podporządkować. Lew jest stały - tzn. ma przyjęte poglądy i choćby mu się waliło na głowę, choćby się mylił to ciężko mu się przyznać. Ma to swoje zalety, ale i wady też. Wodnik to wolny ptak (choć ja akurat lubię stałość). Ostatnio jedynym ratunkiem dla nas, są chwile milczenia i odpoczynku od siebie. Ale ile można. Ja myślę, że to początek końca.

Gość gość
Do Marcie82-to co napisałaś odczytuję jak swoje doświadczenia. Ja rozstałam się z lwem po 11 lat (decyzja wspólna)-ja zła on zły, a może ja i on jesteśmy super, ale nie w tym połączeniu-może dla kogoś innego...