Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fotelik?

jaki fotelik samochodowy?

Polecane posty

Gość fotelik?

Czeka mnie zakup fotelika samochodowego z przedziału 9-18kg. Bardzo proszę o opinie użytkowniczki fotelików z tego zakresu wagowego. Interesuje mnie fotelik z bazą isofix i z wysokim wynikiem w testach zderzeniowych. Zapoznałam się ze stroną fotelik.info/testy, ale zależy mi na opiniach użytkowniczek

Gość mama M i E
Jesli o mnie chodzi to TYLKO maxicosi... kupilismy ostatnio starszej corce tez z tego przedzialu wagowego. Fajne jest bo ono sie tez rozklada ze mala moze wygodniej sobie zasnac na pol siedzaco co nie jest standardowa opcja w tym przedziale wagowym...

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa
romer , britax

Gość fotelik?
ale jakie modele? bo sama nazwa producenta niestety nic mi nie mówi :)

Gość mama M i E
o kurcze sorki, ja mam maxi cosi rodi ale to jest z tego przedzialu wyzej: 15-36kg, z tego nizszego mam tobi i teraz jezdziw niem mlodsza corka i jestem bardzo zadowolona...

Gość Do autorki ......
Storchenmuehle STM 9- 18 kg z systemem ASP (ma stelaż Recaro) . Polecono nam jako najlepszy i najbezpiczeniejszy. Ta marka produkuje ten model na stelażu Recaro ale równie dobrze zrobisz jak kupisz fotelik Recaro.

Gość fotelik?
Recaro wypadł słabo w testach zderzeniowych (3 gwiazdki). Interesuje mnie fotelik z ISOFIX-em, a Maxi Cosi Tobi nie ma isofixu

Gość Ja też polecam
storchenmuhle stm . recaro ma najlepszy ze wszystkich fotelików stelaż ale sam fotelik nie musi być najlepszy , w tym cały sekret.

Gość fotelik?
up

Gość Zamiast
Ja kupiłam chicco x-pace ale w wersji zapinanej na pasy. Jest też w wersji isofix.