Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TheFighterr

Moje Zycie

Polecane posty

Gość TheFighterr

Mam 21 lat, studiuje na ostatnim roku za granica. Mam siostre ktora rowniez zaczela studiowac za granica i rodzicow w polsce. Ojciec jest w zarzadzie duzej spolki i zarabia 70k miesiecznie, mama nie pracuje. W przyszlym roku na graduation dostaje nowy luksusowy samochod i po powrocie do Polski mam gwarantowana 1sza prace managera za 5-7k miesiecznie. W sumie to z tej kasy sobie nic nie robie bo i tak w ciagu najblizszyh 2 lat dostane 1.5mln pln od rodzicow. Nie jestem brzydki, mam poczucie humoru dosyc inteligentny. I WIECIE CO? N I E J E S T E M O B E C N I E S Z C Z E S L I W Y : (

Gość nchkgm
A czegóż to brakuje?

Gość mutłan1
Będąc w wieku 21 lat prawiczkiem przegrałeś z kretesem. A że nim jesteś to nie ulega wątpliwości.

Gość Oliwia1988
jestes mlody cale zycie przed toba, jeszcze bedziesz szczesliwy. a pieniazki szczescia nie daja, ale pewnie gdybys ich nie mial, wiele milych rzeczy by cie ominelo..

Gość TheFighterr
Dosyc regularnie jestem robiony w "uja". Na 1szyn roku poznalem dziewczyne w ktorej sie zabujalem bardzo. Pobawila sie mna pare miesiecy a potem rzucila. Przez 2 lata bylem w gigantycznym dolku nie wychodzac nigdzie z pokoju. Pozniej w Polsce poznalem w wakacje dziewczyne z ktora umowilem sie 2x, podobala mi sie jednak ona mnie tez olala. Obrazila sie bo pewnego razu na koncercie nie powiedzialem jej ze jeden gosciu mowil pare rzeczy o niej. Powiedziala ze NIE powiedzialem jej czegos takiego i sie smiertelnei obrazila(rzeczywiscie nie wiedzialem, ze uwagi od dresa typu jak ma na imie, skad ja znam sa az takie wazne). W ostatnie wakacje zostalem wystawiony po raz kolejny. Wspolna kolezanka mowila i mowila mojej siostrze jaki jestem fajny i jak bardzo chce sie ze mna umowic. Napisalem do niej, pogadalismy chwile, zaporponowalem kawe i cisszaaa. 2 tygodnie pozniej ma juz chlopaka. Czuje sie jak najwieksza niezdara na swiecie

Gość TheFighterr
Nie nie jestem prawiczkiem. W wieku 18 lat na 1szym roku zrobilem to z dziewczyna ktora sie mna bawila.

Gość TheFighterr
po wszystkim powiedziała, że podśmierduje mi pisiorek :(

Gość nchkgm
"Odrobinę szczęścia w miłości, odrobinę serca czyjegoś..." Tego brak.

moze lokujesz swoje uczucia w nieodpowiednich osobach. Wybierasz ladne, usmiechniete, ale niestety puste lale, które nie znaja innych wartosci w zyciu, niz pieniadze, zabawa, imprezy itp. Widze, ze masz 'luzne' podejscie do zycia, z tego co piszesz wydajesz sie byc lekkoduchem, choc moge sie mylic, bo cie nie znam.

Wydaje mi sie, ze wybieram odpowiednie dziewczyny(z wyjatkiem tej 1szej). Ona byla typem imprezowiczki no ale wtedy bylem mlody i glupi, 1szy rok na zagranicznej uczelni. Nie sadze abym mial luzne podejscie do zycia, traktuje wszystko powaznie, staram sie nie wywyzszac eh sam juz niewiem

Gość nchkgm
A czemu nie startujesz do tej, która ci się teraz podoba?

Bo z dziewczynami mi w ogole nie wychodzi. Z nauka mi idzie bardzo dobrze, czasai nic nie umiem a zdam, czasami mam malo czasu na zrobienie projektu a zawsze sie wyrobie, poprsotu jesli mi cos w zyciu wychodzi to juz tak bedzie. Z dziewczynami jest odwrotnie i wydaje mi sie ze jest to jakies fatum:(

to moze za bardzo ci zalezy i one to wyczuwaja. Za bardzo sie narzucasz, nadskakujesz im, jestes mily, wtedy podswiadomie wyczuwaja, ze brakuje ci pewnosci siebie, choc przeciez nie powinno.