Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ggość

Właśnie zobaczyłam zdjecie exa z jakąś pizdą.

Polecane posty

I niby już mi na nim nie zależy. Ale chuj mnie właśnie strzelił. POzdrawiam :////

haha lubie slowo pizda :D niezmiernie bawi mnie od lat:) co do exa, moze jednak cos czujesz? brzydka ona jest czy ładna? ja np. zobaczyłam mojego ex z pasztetem tzn laska nie brzydka, ale mogł miec ladniejsza to mnie chooy strzelił. a z mojego nowego sie smial (swoja drogoa tez był załosny:D)

średnia, mnie się nie za bardzo podoba, ale pasztetem też nie jest. Ma cycki. Ja nie za bardzo. Może to jest powód? :classic_cool: Już go nie kocham!! Odkochałam się jakieś kilkanaście dni temu...jednak zaglądam codziennie na jego profil :( patrze a tu jakieś foto z jakąś cipą :( może nie są razem :( ja nie chcę być z tym chooyem, ale niestety ciągle interesuję się jego życiem :( nie wiem jak z tym skończyć :(

nie chce z nim być, ale też nie chcę żeby on był z jakąś inną :( ja pierdole, że też musiałam sobie tak na noc ciśnienie podnieść 😭 chociaż...już mi przechodzi. Nie przejęłam się! Znajdę innego chooya, który będzie mnie traktował jak się należy, a nie tak jak ten ********** ******** !!!

kev dobrze mówi! ja mam dwie opcje teraz :) jak jeden sie nie wywiązuje to jest zawsze drugi :) i trzeci i czwarty :) oczywiście nie do seksu, jeno do zaspakajania mych ego- potrrzeb :D :classic_cool:

WŁAŚNIE ZOBACZYŁAM, ZE TA PIZDA MA FOTKI Z INNYM I SIĘ TRZYMAJĄ ZA RĘCE :) WIĘC NIE JEST Z MOIM BYŁYM :) TEMAT JUŻ NIEWAŻNY :)

Jak zobaczę jakieś inne zdjęcia, albo co gorsza zmianę statusu na W ZWIĄZKU [😭!!!] to was poinformuję :D Tak w ogóle to mogłabym spotkać teraz mojego exa, bo wychodzę zaraz i wiem, że on bedzie w tym samym miejscu co ja też mogłabym być :) ale, że wyskoczyło mi kilka pryszczy to wolę uniknąć tego spotkania :(

Gość Niobee 22
a gowno nas to obchodzi, wypierdalaj 🖐️

taaa gówno :D pewnie czekasz z niecierpliwością na kazdy mój topik o exie :D