Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paijaja

do samotnych po 26 r.z

Polecane posty

Gość paijaja

czy doskwiera wam wasza samotnosc, czy dobrze sie z nia czujecie?jesli wam cos przeszkadza to co to jest-uwagi innych czy fakt,ze nie macie z kim isc do kina i uprawiac sexu itp? ja bylam super szczesliwa dopoki mi sie przyjaciele nie sparowali i teraz jakos coraz rzadziej mam sie z kim gdzies wybrac.no nic,znajde sobie nowych:)

Gość jpwjpq
ja mam 27 lat i nie mam faceta, czuję sie świetnie bo mam mase adoratorów ;), mam znajomych i sparowanych i samotnych obecnie. Sama nie wiem czy za chwile sie z jednym nie sparuję ale w sumie ja uwielbiam mój obecny stan a uwagi innych mam w d.... chociaz w sumie raczej nikt takich uwag mi nie robi...zreszta dlaczego miałby robić - w naszym wieku nic jeszcze nie jest przesądzone, dzisiaj jestes singlem a jutro możesz być juz z kimś :)

Gość warrrrior
Czeszki lepsze!;)

Gość 4htg
moja koleżanka ma 33 lata i jest sama. w prawdzie w wwieku 28 lat poznała gościa i się sparowali, ale po roku się rozstali, od wtedy jest sama. znajomych coraz mniej, bo większość ma pozakładane rodziny, dzieci, inne priorytety. jak masz do wyboru spotkać się ze znajomymi z dziećmi a spotkać się ze sfrustrowaną singielką to wybór wydaje się być oczywisty. Moja koleżanka niestety po rozstaniu z facetem zdała sobie sprawę, że na "rynku" jest towarem drugiej kategorii (skoro nie znalazła nikgo na studiach, lub tuż po, to najwyraźniej coś z nią nie tak). Najpierw więc przytyła 15 kg, a potem przeszła załamanie nerwowe. Obecnie raz w tygodniu siedzi u psychoatry i łyka prochy garściami.

jak to mowia orly nie lataja w stadach :P mozna przeciez byc singlem i to ze sie niektorzy sparowali ma oznaczac ze na sile musze szukac i zaakceptowac kogokolwiek tylko by bys wkoncu sparowanym

Gość hyjikol
w rozmowach w toku wystąpili raz błoniaste po 40 tce -kretynki czekajace na reliigijnego meża -pewnie umra z błona w cuchnącej starej piczy

Gość błech
Ja jestem z kimś, a i tak czuję się w tej relacji niezrozumiana, niedoceniana i samotna.

autorka, przynajmniej możesz iść spać o 20 i nikt Ci nie ględzi, że za wcześnie

Gość błech
Mój facet kładzie się spać po 23 i wręcz natrętnie namawia mnie abym zrobiła to samo, kiedy ja nie chcę.

haha, ja wstaję tak wcześnie, że zawsze chcialam chodzić spać jak najwcześniej, ale generalnie chodzi o to, że jak się jest samemu, to przestaje się naginać swoje życie i swoje zasady i nie trzeba tego wszystkiego naginać pod kogoś :-)