Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lena321

Nerwica lekowa

Polecane posty

Już druga noc nie śpię ... Wszystko zaczyna się tylko gdy gasze światło , położę i się i zaczyna się dramat ciężej mi się oddycha , inaczej bije mi serce i mam straszne leki , że coś mi się stanie , że dostanę ataku padaczki itp co mam robić ? Chce w końcu normalnie zasnąć i przespać całą noc ... Dodam że w dzień mogę normalnie spać

Gość myyytttttaaa
mam to sampo. leki powracaja gdy zbliza sie noc. doobrze ze mam faceta obok siebie.czuje sie bezpieczniej.

Gość myyytttttaaa
chodzilam do psychologa. wstydze sie. ile masz lat?

Wykryto u mnie niedomykalnosc zastawki w sercu 1-2 stopień ale to ponoć co drugi człowiek ma no i problemy facetem , miałam te zapalenie nerek i wlokniaka piersi wszystkie te choroby to z ostatnich 1,5 miesięcy wstecz

nie zazdroszczę:/ nie wiem czy to adekwatne porównanie ale kiedyś miałam ciągi bezsenności i pomagały mi 1. techniki relaksacyjne (na wrzucie są dostępne mp3 do medytacji), 2. ogólne wyciszanie się przed snem - kąpiel zamiast prysznica, 3. nieoglądanie idiotycznych filmów wieczorami - to było u mnie ważne bo gdy już po kilku tygodniach moje ciało załapało, że można podsypiać nieco głębiej to wybudzał mnie koszmar za koszmarem:D 4. nie kładłam się na głodnego wtedy mimo że niezdrowo;) może coś Ci się z tego przyda na teraz

Gość myyytttttaaa
ja tylko spokojnie spie tylko w weekendy jak m jest w domu. a jak w tyg. ze caly dzien go nie bedzie ogarnia mnie lęk

Dziękuje . Chce przynajmniej jedną noc normalnie przespać a nie w nocy nie się za to w dzień odsypiam ... Też jakoś głupio mówić o tym mamie ... Nie wiem jak to zrobić

nie ma co mówić mamie chyba że będzie fuczeć na zapaloną lampkę nocną to jej powiesz, że masz ostatnio stresy (skoro się nad tym zastanawiasz to znaczy, że nie macie doskonałego kontaktu). nie dumaj czy ktoś Ci w tym wątku jeszcze dziś odpisze tylko załóż cel: zaraz pośpię :)

Mamy nawet dobry kontakt tylko już tyle było różnych chorób , że nie chce ją stesowac następną ... Dziękuje za rozmowę i pozdrawiam :)

Gość Idzdoneurologa
Tez mialam takie nocne megaakcje, z tym, ze byly one na punkcie dusz. Bylam wtedy wrakiem czlowieka. Nie spalam, balam sie, tez mnie sciskalo w gardle, dusilo, mialam klucia w klatce piersiowej itd. Poszlam prywatnie do neurologa i przez pol roku leczylam sie lekami. Od tamtej terapii minely 4 lata, a nawrotow nie mialam. Powodzenia!

Gość Idzdoneurologa
Tez mialam takie nocne megaakcje, z tym, ze byly one na punkcie dusz. Bylam wtedy wrakiem czlowieka. Nie spalam, balam sie, tez mnie sciskalo w gardle, dusilo, mialam klucia w klatce piersiowej itd. Poszlam prywatnie do neurologa i przez pol roku leczylam sie lekami. Od tamtej terapii minely 4 lata, a nawrotow nie mialam. Powodzenia!

Gość myyytttttaaa
idz do neurologa.Napisz jak wyglada wizyta u neurologa? co ci bylo?

jak, pospałyście ostatniej nocy? dziewczynki, skąd pomysł z neurologiem. Ok, mi internista przepisał kiedyś tabletki anty ale celujcie w odpowiednią specjalizację. Jeśli leki to hop siup do psychiatry na rozpoznanie w Waszym przypadku, nie marnujcie życia na takie męki.