Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosienka22

SIERPIEŃ 2013 ROKU !!!

Polecane posty

jest tu ktoś? ja czekam na dwie kreseczki jak sie pojawią to będzie idealny temat "sierpień 2013"

Gość anula*-*...
Witam! Super, że powstał ten temat. Też czekam - za kilka dni sie wszystko wyjasni.

Oj ja się już nie mogę doczekać! Mam nadzieję , że się uda :) 2 tygodnie do planowanej @, oby jej nie było :)

cześć dziewczyny... ja już wszystko wiem... niestety się nie udało... wczoraj miałam dzień spodziewanej @ i nie przyszła ale niestety dziś się pojawiła. trochę mnie zdziwiła bo wydawało sie że mam objawy no ale... liczę na to że to krótkie plamienie i jednak coś z tego będzie ale zobaczymy. Wam oczywiście życze powodzenia i upragnionych II kreseczek. będe tu zaglądała mam nadzieję że Wam się uda.

Cześć dziewczyny. Dzisiaj wyszło że chyba się udało, @ nie przyszła i mam nadzieje że wszystko bedzie ok. Strasznie się boje ale trzeba być dobrej myśli. A jak tam u was?

sielanka gratulacje :) robiłaś test? u mnie staranka więc efekty później :) a jak sie czujesz? masz jakieś objawy?

Gość szczesliwakobieta
Witam.czy moge dolaczyc? 2 dni temu zrobilam test ( a raczej 2 testy) i wyszlo! bede mama :)))))))))))))))))))))