Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto zgdanie, bo nie mam pojeci

jakie sa powody mojej samotnosci?

Polecane posty

mam 24 lata, od zawsze sama, ale troche z mojej winy, bo nie pozwolilam zblizyc sie do mnie zadnemu facetowi. jednak jestem teraz na takim etapie, ze juz chce, ze potrzebuje. pieknoscia nie jestem, ale kilka razy slyszalam, ze jestem kobieta idealna, ktos tam sie kolo mnie krecil, wiec chyba zle nie jest. chyba jestem za cicha i spokojna. nie potrafie migusiem nawiazywac znajomosci, jesli ktos pierwszy sie na mnie nie otworzy, to ja sama kroku nie podejme, czyli dopiero jak dostaje zielone swiatlo od kogos, ze jest mi przychylny, to rozmawiam:O

ale dobrze slyszacych? nie jestem szara myszka, ale nie jestem osoba skupiajaca na sobie uwage, wiem tez, ze brakuje mi pewnosci siebie, t pewnie to, ja tez lubie ludzi pewnych siebie:)

Gość tu masz odpowiedź
"nie potrafie migusiem nawiazywac znajomosci, jesli ktos pierwszy sie na mnie nie otworzy, to ja sama kroku nie podejme, czyli dopiero jak dostaje zielone swiatlo od kogos, ze jest mi przychylny, to rozmawiam"

ja mysle tak : ladna, mila, ulozona i szanujaca sie babeczka -nie ma opcji , by nie miala faceta. Usmiech na buzie , piers do przodu i swiat jest twoj. Nie chowaj sie po katach i bedzie dobrze . Tylko selekcjonuj madrze zalotnikow , tu jest sztuka dopiero.

moze jestem dla facetow za nudna, za spokojna? lubie gadac, ale po czasie:P z poczatku jestem niesmiala, a wiadomo, ze ludzie lubia osoby z ktorymi jesyt gladka gadka, cos sie dzieje, ze mna, przyznaje szczerze, nie ma fajerwerkow.

przestan :-P Co Ty jestes sklep piroteczniczny? Od fajerwerkow mozna sobie popalic lapy :-D Mysle, ze wystarczy Ci wiecej wiary w siebie i bedzie dobrze.Spotkasz swego Zaba, moze troche patrz pod liscie paproci hmmmm

no bo w zwiazku ma sie dziac, nie?:P

Gość pasi-konik
wiesz -ja bym troszke zadbala o co nieco, hmmm - no wiesz dobry fryzjer ,nowa piekna fryzura-ja wiem koszty sa,ale efekty tez sa !!! ,pamietam jak ja kiedys zrobilam sobie zageszczanie i przedluzanie wlosow u dobrego fryzjera, wlosy po pas cos pieknego, wychodze od fryzjera a tu same spojrzenia,ide kawalek a tu jakis typ mnie lapie i blaga o spotkanie,hee he! swiat pieknych ludzi, mozesz tez tak jak ja zrobic cos z twarza np. grube apetyczne usta, maly nosek itd. powodzenie na bank -sama widzialam ! fajnie tak zyc !!!

Gość CZAS UCZY POKORY leszczu
Kochana, uroda to WSZYSTKO! Wystarczy że jesteś ładna. Teraz tylko zrób się na bóstwo, ale nie tylko u kosmetyczki i fryzjerki ale i u chirurga. Życie. Bez tego będziesz taką sfrustrowaną, brzydką, szarą i depresyjną pluskwą jak JA. Też mam 24 lata, brak cycków, brzydkie kciuki i ryj nie od parady. To się da wyleczyć tylko tzw. "ogłupiaczami" zapisanymi przez psychiatrę. Po prostu max. dbaj o urodę, nie żałuj kasy,nie załuj ćwiczeń fiz. - bez tego nie ma związku, nie ma życia i nie ma tego co ludzie smiesznie nazywają (hahahhaha uwaga!) ; "miłością".

leczcie sie:D

pasi-konik chyba cie wyobraznia troche poniosla. Normalni, wartosciowi faceci lubia wrazliwe, spokojne dziewczyny, a nie jakies wymalowane lampucery z napopmpowanymi kaczymi ustami i sztucznymi wlosami po pas!!! Myslie, ze autorka jest po prostu za bardzo zamknieta w sobie i w tym tkwi jej problem.

Gość vxxvcvc
Jeżeli chce się poznać kogoś fajnego, trzeba też dać coś z siebie, przełamać nieśmiałość, samemu też zagadać, uśmiechnąć się. Czekanie na księcia na białym koniu może trwać latami i nic...

no wiem, zetrzeba byc otartym, ale z drugiej strony nie bede przeciez latac i zagadywac do wszystkich. mysle teraz o takim jednym chlopaku, ktorego 2 lata temu spotykalam na przystanku, spodobal mi sie, apozniej odnosze wrazenie, ze ja jemu rowniez wpadlam w oko, ale udawalam, ze jest mi obojetny, bo co mialam zrobic?zagadac?dlaczego to facet nie moze? jakis czas temu spotkalam go w supermarkecie, spojrzal na mnie tak zlowieszczo pt teraz sie mozesz walic, znalazlem sobie inna":D niestety juz go nie widuje, szkoda, bo wydawal sie byc interesujacy, no i w moim typie.

nie jestem szara myszka, ale fakt, jestem dosczamknieta, mysle. nie wiem, czy wyrales, bo skad ma wiedziec, dlaczego jestem sama?:D jakbym wiedziala, tl bym nie byla:P

Gość a czemu nie kurierem?
"jakbym wiedziala, tl bym nie byla" a nieprawda. Podano ci tu kilka możliwych przyczyn - spróbuj je po kolei eliminować.

Gość a ja Cię rozumiem...
też trochę taka byłam. Moja rada: znajdź coś, co lubisz robić, może jakieś hobby i po prostu to rób. Ja jeździłam na żagle, tam poznawałam ludzi i jakoś zawsze było o czym rozmawiać. Najlepiej się poznawać, robiąc coś razem.

okej, bede eliminowac. czyli co, obstawiaie, ze jeste samotna dlatego, ze: 1)nie zblizam sie do osob, ktore nie zrobia teg kroku pierwsze wobec mnie; 2) brakuje mi wiary w siebie; 3)nie dbam dostatecznie o siebie; 4)jestem zamknieta; 5) nie obracam sie w odpowiednim srodowisku, nie znalazlam hobby. okej, moj plan dzialania. -zagaduje ludzi, nawiazuje rozmowe(mowa o ludziach, ktorych znam, ale z ktorymi nie rozmawiam zbyt czesto) -powtarzam sobuie, ze jestem zajebista; -jutro zapisuje sie na silownie. chodze od kilku lat, ale teraz mialam dluzsza przerwe. dzis odwiedzilam nowa silownie i jutro sie do niej zapisze. -otwieram sie:D:O;

a ja Cię rozumiem...- i jak sie u Ciebie zycie potoczylo? :)

Gość hgfhfg
ja jestem facetem przystojnym i tez nie mialem nigdy dziewczyny i co z tego??? a tak wgl autorko skad jestes?

Na skutek przeżyć z dzieciństwa Twoje umiejętności wkomponowania się w otoczenie zostały zaburzone oraz Twoja wiara w siebie została zaniżona. Nadszedł moment, kiedy to wnętrze, potrzeby dochodzą do głosu, jednakże trafiają na ścianę w postaci myśli, które od lat Tobie towarzyszyły. ­ Rozumiem, że powtarzasz sobie, iż jesteś "zajebista" - na głos? ;)

nie, tylko w myslach, powinnam na glos?:P tu nawet nie chozi o fakt, ze zle o sobie mysle, tylko o to, ze przy innych glupieje:P gdy hestem sama ze soba nie czuje sie zle. jestem polnocy;)

Jak wejdziesz do autobusu pełnego ludzi i przez 15 minut będziesz mówiła do siebie na głos "jestem zajebista" - to będzie to szczyt Twojego rozwoju, prawda? ;) ­ A dlaczego przy innych? Nie wiesz jak się zachować, jak rozmawiać, boisz się ludzi?

Gość kwaśna cebulka
Trzeba mieć wartościowego mężczyznę. Za innym nawet nie tęsknij. Takiego byle szmaciarza to spotkasz na każdym kroku. Szukaj tylko wartościowego mądrego, dobrego człowieka. Zacznij bywać w jakichś stowarzyszeniach, zapisz się na jakieś kursy gdzie takowi bywają. Po co ci jakiś tam chłop z przystanku. Może nie był ciebie wart i tylko byś się przez niego załamała. Szukaj odpowiedniego a nie pierwszego lepszego który chodzi w spodnich z rozporkiem.

no nie wiem, czesto przy innych moja pewnosc siebie podupada, nie wiem jak sie zachowac, czuje sie nudna. aj tam, no wiadomo, ze nie biore 1 lepszego, tamte wydawal sie spoko, ale nie zebym za nim rozpaczala.