Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tuśka018

problem z okresem

Polecane posty

Gość Tuśka018

Witanm mam 20 lat i mam problem z okresem. Pierwszy raz dostałam okres w wiekuj 10 lat . od 11 roku żucia zaczeły sie problemy takie jak : silne bole spóżniał mi sie nawet do 2 miesiecy, ale trwał do 7 dni . poszłąm do lekarza aby sie dowiedziec co moze mi byc pierwszy lekarz powiedział ze mam mała macice i waski jajowod gdzie moe byc problem z zajsciem w ciaze, drugi lekarz powiedział ze mam torbiele i brałam co miesiac inne tabletki antykoncepcyjne ale źle organim na nie działał a trzeci lekarz zakazł mi brac tabletki antykoncepcyjne i powiedział ze nie mam torbieli oraz ze moge byc bezpłodna po zrobieniu badan krwi okazało sie ze gdybym brała dłuzej te tabletki dosdzło by do zatoru jajowodów, i teraz nie wiem co mam robic poniewaz nadal mam obfite krwawienie i trwa on 2 tygodnie przy czym nie mam boli zadnych

Autorko,jedyne co moge doradzic,to znajdz dobrego ginekologa,bo takie miesiaczki nie sa normalne,zwlaszcza,ze trwaja one 2 tygodnie.Z jakiego jestes miasta?Dobrze byloby jakbys byla z mojego,to moglabym polecic dobrz lekarke