Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małamisiaa200

Ból podbrzusza i jajników, pomóżcie!

Polecane posty

Gość małamisiaa200

Dopiero za 2 tygodnie mam wizytę u ginekologa ;/ Ale mam problem, i trochę się boje, bo nie wiem co jest grane.. Nigdy wcześniej coś takiego nie miało miejsca, zaczęło się od swędzenia miejsc intymnych, już coś takiego mi się zdarzało coś ''ala'' podrażnienie po sexie, a że w nocy trochę się podrapałam, to myślałam że się to goi i dlatego swędzi, potem było okey, swędzenie minęło, od ponad tygodnia zaczęło boleć mnie podbrzusze tak jak w czasie okresu, ale trochę słabiej, okres mam dopiero za tydzień więc to raczej nie jest powodem, do tego doszło takie jakby kłucie i ból jajników, jestem szczupłą osobą bo ważę tylko 47 kg, i czuje prawy jajnik, jest taki jakby spuchnięty, a przy naciskaniu trochę boli, nie wiem co to oznacza, trochę się boje.. Do tego zaczęły boleć mnie piersi, i tak jakby swędzieć, stały się takie ''pełniejsze''.. Najpierw myślałam że to może ciąża, ale test niczego nie wykrył, mam 20 lat.. Macie jakieś porady, albo wiecie co to może być, wcześniej do ginekologa niestety się nie dostane.

Gość małamisiaa200
?

Gość Ja bym stawiała
może na zapalenie przydatków.Podejrzewam że bolał cię brzuch pomyślałaś o ciąży i teraz dochodzę inne ''objawy''.A stosunki jakie i kiedy były?Jak długie masz cykle?

Gość polimeryzowałabym
pewnie zapalenie przydatków koniecznie do lekarza tymczasem wygrzewaj brzuch termoforem, ciepło się ubieraj przydałby sie jakiś lek przeciwzapalny może naproksen z czopkach doodbytniczych ? lekarz pewnie zapisze na to antybiotyk

Gość hggggggg
idz wcześniej do lekarza

Gość Dziwie się trochę.
Masz wizytę dopiero za 2 tyg? Zawsze jak ja szłam z jakimś "nagłym problemem" typu brak miesiączki, ból, krwawienie przyjmowali mnie odrazu, od ręki.

Gość aneczkal....
Możesz przeciez do szpitala na IP z tym pojechac, przyjma Cie bez problemu. Wydaje mi sie, ze czekanie w tym przypadku na wizyte planową w przychodni nie jest dobrym pomysłem...

Gość Przecież możesz
iść do przychodni i zapytać się lekarza osobiście czy przyjmie Cię teraz z takimi bólami. Wy dziewczyny naprawde nigdy tak nie robiłyście? Zawsze na planowaną wizyte czekałyście?

Gość małamisiaa200
byłam.. ale mnie nie chcial przyjac i kazal sie zapisac ;/ najlepsze jest to ze dopiero na 15 grudnia... wiec zapisalam sie prywatnie za 2 TYGODNIE.. najbardziej dziwi mnie ten bol biustu, bo on raczej do infekcji ma daleko, co myslicie ?