Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soo.sad

Straż miejska...

Polecane posty

Gość soo.sad

Dziś razem z koleżanką nie poszłyśmy do szkoły na pierwsze lekcje, weszłyśmy zaś na chwilę do domu handlowego (do łazienki). Tam zostałyśmy zatrzymane przez straż miejską, moja koleżanka przez to iż, nie miała skończonych 17 lat została spisana, moich danych nie wzięli, lecz spisali jedynie imię i nazwisko. Powiedzieli, że w związku z tyn zostanie wysłane pismo do szkoły (chodziło o nią), zaś przez to że ja ukończyłam określony wiek, nie otrzymam takiego pisma. Nadal jednak boję się konsekwencji, w końcu do szkoły nie poszłyśmy wgl. Miał ktoś posobną sytację? Wiecie czy ja też mogę mieć problemy jedynie przez to że nie poszłam do szkoły na 2 pierwsze lekcje? Proszę o odpowiedź

Gość soo.sad
hahaha, dzięki, ale strażnicy miejscy nie należą do najmilszych ludzi, więc czasem trzeba się zastanowić parę razy :)

Gość julka19x
straz miejska to banda niedoukow co to ich nawet do policji nie chcieli,a wiadomo ze tam najmadrzejszych tez nie znajdziesz. Na przyszlosc nie nis ze sobą dokumentow a jak was zatrzymają to powiedz ze jestes z Gdańska i dzis masz wolne.Chcą to niech cie zawiozą

Gość soo.sad
Masz racje, najbardziej żałosne jest to, że osoba która zaraz skończy 18 lat jest zatrzymywana i wręcz obowiązkowo wysyłana do szkoły na godzinę 8 rano, a gdybym miała na 10? I tak skończyło by się tak samo, mam tylko nadzieję, że nie napiszą o mnie tego pisma, bo nie będę zachwycona... -.-

Gość julka19x
nie mozesz podawac swoich danych tym cieciom bo mogą wlepic twoim rodzicom mandat, czyli po prostu ich okraść, nasz premier bardzo potrzebuje kasy wiec wlepia mandaty kazdemu jak leci.

Gość soo.sad
Mandat za co? za to, że nie byłam na pierwszych lekcjach? No to bardzo sprytnie, gorszy problem może mieć moja koleżanka, bo ją spisali dokładnie wraz z adresami, klasą, imionami rodziców, ode mnie wzięli jedynie imię i nazwisko... ŻAŁOSNE -.-

Gość julka19x
obowiązek szkolny jest do 18 roku życia, jak nie chodzisz to mandat dla rodziców, jak to nie pomoze to kurator,poprawczak itp. Dlatego nie wolno nosic dokumentow i trzeba w ciula robic tych geji w mundurach,boże co za miernoty poslales na ten świat

Gość soo.sad
Hahahahahahahahahahahahah nie wierze! Jakie to żałosne, raz nie poszłam na pierwsze lekcje to MANDAT, bo nie uczęszczam do szkoły -.- No tak to takie logiczne POLSKA

Gość julka19x
sami wybralismy sobie PO, to teraz mamy.Bylo glosowac na Palikota.