Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rodzice są na nie

Rodzice PRZECIWNI naszemu zwiazkowi

Polecane posty

Gość rodzice są na nie

zwiazałam się z rozwodnkiem z dzieckiem , niestety miał slub koscielny co dla rodziców jest nie do rpzejscia, no i dziecko rownież. Straszą mnie ze pewnie nie mowi mi prawdy, ze może kłamac że bedą problemy z dzieckiem, ze mam sie w to nie ładować. A ja czuje ze to dobry człowiek ktoremu porostu w zyciu nie wyszlo

Gość rodzice są na nie
podnoszę

Gość zanetkaa93
To wcale nie znaczy że jest złym człowiekiem. Pogadaj na spokojnie z rodzicami, może się przekonają. Poza tym oni nie mogą decydować za ciebie, to twoja decyzja... Może poprostu po jakimś czasie im przejdzie, jak zobaczą że jesteś szczęśliwa.

Gość rodzice są na nie
zanetka to swietny facet, nie żaden cwaniak, on strasznie przezył swoj rozwód bo sam jest praktykujacym katolikiem, ja też nie chciałam rozwodnika ale taki sie trafił i teraz ciezko mi go przekreslic tylko dlatego że ma rozwód i dziecko:-(

Gość pewnie znają cie na tyle
że wiedzą, że nie będziesz szczesliwa w związku z tą trzecią w tle, plus dziecko na dokładkę. Bo chyba nie wierzysz w to, że była nie będzie ciągle z wami. Bo coś tam... Plus częśc jego pensji, która będzie szła na alimenty, wakacje, przezenty dla dziecka. Naprawdę jesteś taki pasztet, że nie możesz sobie faceta bez obciążeń znaleźć? Przypuszczam, że gdyby naprawdę był super facetem, to była żona by go tak łatwo nie wypuściła z rąk.. Więc może zastanów sie nad tym co mówią rodzice, bo on na pewno chcą, żeby ich dziecko miało jak najlepiej

Gość rodzice są na nie
nie jestem zadnym pasztetem, mało tego mam duze powodzenie u faacetów ale bardzo trudno zleżć bratnią duszę i przewaznie konczylo się na jednej randce. Z nim odrazu było inaczej, super, bez skrępowania, rozmowa bez końca. Pasujemy do siebie, co mam zrobić? skreslić go tylko dlatego ze mu w życiu nie wyszło?

Gość pewnie znają cie na tyle
widocznie należysz do tych osób, które muszą się same sparzyć, żeby przekonać sie jak to jest. Cóż, duża pewnie z ciebie dziewczynka i wiesz co robisz. W końcu to twoje życie i możesz je ułożyć tak jak uważasz. Co najwyzej niebawem ty będziesz byłą z dzieckiem :)

Gość rodzice są na nie
rozumiem ze wedug was taki ktoś to już tylko na stos, tak?

Gość rodzice są na nie
powod rozwodu był taki ze zona bardzo roztyla sie po ciazy i ja zdradzał

Gość Bananaaa
Rozumiesz argumenty innych? Że będziesz musiała zaakceptować to, że dziecko jest ważniejsze, obecność jego ex w Waszym życiu i brak prawie całej jego pensji?

Gość rodzice są na nie
teraz ja jestem najwazniejsza i urodze mu troje dzieci

Gość rodzice są na nie
z tym zdradzaniem zony to podszyw. tak ja dosnonale sobie zdaje z tego sprawę, on ma jednak dobrze płatną pracę a jego dziecko zaakceptowałam

Gość rodzice są na nie
z trójką dzieci też podszyw, nie wiem czy tu komuś się nudzi czy co?:-(