Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cessna505

Dlaczego dojrzale kobiety sponsoruja mlodych mezczyzn?

Polecane posty

Gość może jestem
trudno co robić

Gość może jestem
nie wiesz co tracisz,ja byłbym zafascynowany twoimi rajstopami,ściągałbym je z ciebie codziennie

Gość może jestem
oczywiście nie tylko rajstopami

Gość może jestem
tobą przede wszystkim

Ja spróbuję go obudzić z amoku: Nei ma nogi gęsto i obficie porośnięte rudymi, tłustymi kręconymi włosami, po których skaczą pchły, myszoskoczki i pluskwy... Jesteś pewien, że ma ściągnąć rajstopy?

może wróćmy do tematu , już wiemy że nei_nei nie zdradzi nam rajstopowego sekretu :P Uważam ze starsze od facetów kobiety są najlepsze , nie odbiegają ciałkiem od młodych , potrafią o siebie zadbać, cóż znają sex jak nikt inny i co dobre potrafią być dyskretne a jednocześnie spełniać swoje fantazje .... Tylko ten sponsoring mi tutaj nie pasuje ..... Może ja jakiś dziwny jestem :((

Nie czytalam tego tematu od poczatku...tylko sie wtracam..Sponsoring moze byc forma kontroli....tak zeby chlopak trzymal sie blisko i nie uciekl :D

Gość Cessna505
Nena dlaczego uważasz ,że to forma kontroli?.Przecież oboje mogę się wycofać w dowolnym momencie

Co z tego, ze moga sie wycofac...nie zmienia to faktu, ze kontrola za pomoca kasy sie odbywa....Ty masz cos czego chce on, a on ma cos czego chcesz Ty...to mi sie wydaje bardzo wporzadku uklad. Czy to Ty jestes ta kobieta, ktora probuje znalezc tu ''blogoslawienstwo'' ? ;) :D

Gość Cessna505
:-))))))) Nie to nie ja :-)))

Gość Schwanz
To nie społeczeństwo pozwala, tylko panie coraz częściej na to stać. Samotna, swobodna, wyemancypowana z własnym budżetem na przyjemności. Taka pani może sobie pozwolić na utrzymanka, czy się to komuś podoba czy nie. Cóż.. przysłowia, które są mądrością narodów.. jedno z nich powiada: głowa siwieje d*pa szaleje, a kto jest w stanie dogodzić napalonej 40. jak nie 20 latek?

Gość Schwanz
Ja się ma kasę i wpływy, to społeczeństwo może skoczyć na kant rzyci.. Najpierw kobiety musiały sobie pewne swobody wywalczyć.

Gość Allah jest mały
Cessna, ja będąc młodym 30 latkiem przeżyłem gorący romans z dojrzałą kobietą, starszą o 13 lat. Nie byłem jej utrzymankiem, choć chodziło o seks. Ona odkryła na nowo siebie, seks, ja stałem się dzięki niej lepszym kochankiem. Imponowało jej, że nic od niej nie chcę, choć była dość zamożna. Przerażała ją perspektywa podrywających ją, a raczej jej status finansowy facetów. Tak dojrzali faceci a zachowywali się jak młode kurwiszony łase na kasę zamożnej kobiety. Wdowa z kasą łakomy kąsek. Trwało to prawie dwa lata, ale skończyło się, gdy wybuchło uczucie.... . Coś jest magicznego w seksie ze dojrzalszą kobietą, nie wiem co, ale jest. Oczywiście jesli nie chodzi o kupowanie usług.

Gość mąż pończoszek 39 Rzeszów
A ja oddam się miłej i kobiecej pani za darmo. Panie piszcie sup.kochanek@interia.pl

Wciąż mnie to dziwi, że są takie co za to płacą :P Ale widać takie czasy :P Jest pełno młodych, przystojnych, fajnych chłopaków, którzy bardzo chętnie dostarczą niezapomnianych wrażeń - zupełnie gratis :)

Gość Lukasz1234
Witajcie drogie Panie :] Tak sobie czytam wasze opinie na temat sponsoringu i zauważam, że świat w tym kierunku poszedł na przód. Kiedyś to, o czym piszecie w tej chwili było tematem tabu - czymś zupełnie nie do zaakceptowania w społeczeństwie. Jednak jedną rzecz muszę zdementować. Nie każdy facet szuka sponsorki do zaspokojenia podstawowych potrzeb. Mam 22 lat. Jestem naprawdę przystojny. Pracuję w firmie handlowej. Spełniam się w mojej pracy, jednak nie pozwala mi ona na spełnienie marzeń. Poświęciłem się jej do tego stopnia, że praktycznie zaniechałem kontaktu ze znajomymi i przyjaciółmi. W tej chwili praktycznie nie posiadam żadnego życia towarzyskiego. Dlatego też postanowiłem połączyć przyjemne z pożytecznym. Obecnie jestem w trakcie szukania kobiety, dzięki której będę mógł przynajmniej w pewnym stopniu spełnić marzenia, oraz uszczęśliwić tą kobietę. I nie jest tu mowa tylko i wyłącznie o sexie. Wspólne spotkania, wyjścia do kina, teatru, na koncerty. Długie rozmowy, o wszystkim i o niczym, romantyczne kolacje. Co z tego wyjdzie ? Tego jeszcze nie wiem. Dlatego uważam, że sponsoring nie jest niczym złym. Dwie osoby uszczęśliwiają się wzajemnie. Takie jest moje zdanie na ten temat :] Pozdrawiam. PS: Gdyby, któraś z Pań była zainteresowana kontaktem: lukasz.michalsky@gmail.com Pozdrawiam Lukasz

Gość dawid fejsa
zapewne dlatego że chcą spełnić swoje fantazje i morze lubią towarzystwo młodych męszczyzn

Gość gość
Szukam dojrzałej realnej lubiacej sex z Małopolski Lub Slaska najnowszy3131@interia.eu

Gość gość
Na naturystyka com są fajniutkie, wysportowane golasyi,jest co podziwiać :) Myślałam zawsze że naturyści to emeryci a tu miła niespodzianka. :)

Gość gość
Ten bez skórki na końcówce dobrze się pewnie dyma. :)

Gość gość
Fajni ci naturyści są,jednak to nie prawda że to same stare dziady.

Gość gość
Byłam kiedyś na takiej plaży,fajne miejsce.Najprzyjemniejsze jest pływanie w morzu. :)

Gość gość
Ja najlepiej lubię spacery brzegiem morza o zachodzie słońca.Coś pięknego.

Gość gość
WAKACJE? WAKACJE? WAKACJE SIE ZACZELY :D ktorego zasponsorowac??? moje matolki rozkoszne

Gość gość
ja szukam kolesia co lubi grać min w wiedźmina i gta 5 sama gram dość dużo brak osoby która to rozumie, fajnie by sie było spotkać na grę i jakiś seks lub rower bo dużo jeżdżę rowerem, jestem średnio atrakcyjna ale ciekawa i kasy mi nie żal, seksu nie miałam od 2011 roku, mam 41 lat

Gość gośććc
Powiedz jeszcze ze lubisz bronki pic i biore w ciemno;D

Gość Gość Wizard
A skad jestes fanko wiedzmina?