Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwa.dwa

Zostałam zgwałcona, nienawidze męzczyzn...

Polecane posty

Gość dwa.dwa

minelo dzis 8lat...nie zapomne tego, zadnemu juz nie zaufam, brzydze sie nimi nienawdze facetow kazdy to skurwiel oszust zdradzacz nie moglabym go dotknąc, pogodziłam sie z samotnoscia a moja rodzina tego nie rozumie

Gość minipini
potrzebujesz terapii

Gość policjanttt....
jak masz na imię?

Gość dwa.dwa
Monika a jakie to ma znaczenie

Gość policjanttt....
to musiałobyc straszne przezycie dla Ciebie Monika ale nie można mówic ze wszyscy faceci są zwyrodnialcami to margines mężczyzn napewno nie brakuje wartościowych ludzi

Gość kotukik
ciesz sie ze z gwaltu nie masz dziecke,ciesz sie ze cie nie zabil,ciesz sie ze nie jestes zarazona choroba weneryczna......8 lat to dlugo,zapomnij i nie rozgrzebuj strarch ran...bylo minelo na pewno straszne przezycie ,wspolczuje i tak faceci to sku*rw*ysy*ny warto byc samemu,na starosc dopiero udaja troskliwych jak potrzebuja opiekunki i kucharki zeby zdroew zarelko ugotowala,jak ch*uj juz nie staje o takk wtedy facet jest "najlepszym "przyjacielem kobiety.....tffuu,splunac na nich

Gość Upiorny.
Upiorne to więc Ty masz traumę po Upiornych przeżyciach, a co dostał upiorny bardziej od upiornego? Czyli wykonawca upiorności Twych? ZAPOMNIEĆ??? Broń nieudolnie dupy przed Pedałem, rozgłoś to wśrod rodziny i przyjaciół, a następnie... Upiorności wypisuję. Więc myk, myk...

Gość simhellla
to straszne , gwałciciele to ortokatole bo Kk nakazuje przemoc wobec kobiet

Gość morhiba
gwałciciele to ortokatole

Gość gyhuji
to wszystko przez KK

Gość gerlinna
pierdoleni ortokatole

Gość kijuhy
katole powinni konczyc w kwasie solnym

Gość ...........prkrwdkjrnbbqfehbwk
Dasz radę. Ja jestem ofiarą pedofila. Załozyłam rodzinę, mam świetnie dzieciaki, znośnego męża :) i żyję, jak wielu innych niezniszczonych ludzi. Moja trauma spowodowała, że tamten atak wyparłam. Po dwudziestu latach, będąc na studiach mieliśmy ćwiczenia z psychoterapii. Na jednym z bloków temaycznych analizowaliśmy właśnie przypadki pedofilii. Po jakimś czasie zaczęły do mnie wracać obrazy tego, co zdarzyło się wiele, wiele lat wcześniej. Musiałam zmierzyć się z tym już jako matka. Nie powiem, depresja była, długie rozmowy z wykładowczynią - psychologiem. Da się przez to przejść, ale MUSISZ mieć wsparcie. Tu tego nie szukaj. Tu znajdziesz wyłącznie obiekty nadające się do badań socjologicznych. Ta nienawiść niszczy Ciebie a nie tego zwyrodnialca, który Ciebie skrzywdził. Jeżeli ten śmieć siedzi, to niech pocieszeniem dla Ciebie będzie to, że swoje w więzieniu "odpracuje" pupą.

Ta pani wyżej pisze prawdę, z czegoś takiego można się otrząsnąć do tego stopnia żeby prowadzić jakieś w miarę normalne życie. Ale wiadomo, gdzieś tam w środku to pozostaje już na zawsze. Przede wszystkim powinnaś obwiniać tylko przestępce, a nie wszystkich. Jedyne co z tego masz to to że sobie niszczysz życie, czyli kontynuujesz to co gwałciciel zaczął. Moim zdaniem pedofilia jest gorsza od zabicia człowieka, i powinny być za to surowsze kary.

Gość arbuzz
nie masz na imię monika, monika to twoja siostra

Gość Blondas_Kraków
Zgwałcą potem idą do więzienia i tam chodzą modlić się co niedzielę do kaplicy więziennej a w wolnym czasie leżą na pryczy i czytają z nudów biblię.To jest ta obłuda katolicka!

Gość gingiva
katole to kanalie i na drzewo z nimi

Gość vvsvddbvg
Ja nie zostałam zgwałcona, a i tak nienawidzę mężczyzn.

Gość luciferia
cała przemoc wobec kobiet powoduja religie