Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronkkaa28

Pytanie o playstation?

Polecane posty

Gość weronkkaa28

Jak sie nazywa playstation co ciwczy sie, czy tanczy jak sie rusza? widzialam to w rodzinnce pl.

Gość aswera
PLAYSTATION 3 i to co sie rusza to tzw. kontroler MOVE.

Gość kierowca bombowca
w Xbox tez to jest, nowe xbox sie mniej psują

Gość inzynier serwisowy//zabloksad
sru tu tutu. W rodzince pl. Mieli najpierw ps 3 z kinektem A potem wii fit. Wii jest dla dziewczyn lepsze bo : a) jest tańsze za 500pln dostaniesz b) od razu masz podstawowe gry za grosze c) ma takie typowe hentajskie postacie i kreskówkowe jakie dziewczyny lubią Niestety z konsolami to jest tak xbox - usa stać ich dać na grę 300pln europa - ps 3 bo da się bez problemu scrackować i grać na lewo Cała azja wii bo jest po prostu najlepsze. Największa grywalność. Nie ma super grafiki ale pegasus też nie miał a połowa ludzi gra w gry z pegasusa jakieś tetrisy itd. Zobacz sobie nowe wii gdzie masz dotyk, tablet w zestawie. Za cenę PS3 slim. Po prostu japońce są zawsze do przodu

Gość weronkkaa28
droga sprawa.ale bym sie pobawila w to

jeszcze było coś z 2 odcinki z perkusją i gitar hero I nie zapominaj że za 500pln kupisz kinekta + 700 za konsolę + 300 za grę :) Fita kupisz za max 700 całego Reklama fit http://www.youtube.com/watch?v=OO7OEpPg9QI&feature=related A tu dlaczego warto go kupić swojej dziewczynie http://www.youtube.com/watch?v=v31qxrXsxv0

Ponieważ seksistko wii służy do a) spalenia kalorii b) zachowania formy c) naprawdę musisz wykonywać ruchy Przy ps wystarczy że ręką ruszysz. Zobacz powyższy film dlaczego facet powinien kupić go dziewczynie. Innymi słowy żebyś grała i kręciła dupą w związku z czym miała ładną figurę. A kobity potrzebuja motywacji dla ćwiczeń. Potrzebujesz lepszego powodu? Ps jest do strzelanek itp. A komp do grania przez neta i strategii. Takie powoli się robi ujednolicenie.

A na chuj mi jakas konsola do ruszania? Jak chce sie ruszac to ide na dwor albo na silownie. Tylko kretyni uzywaja wii. A ja gram glownie rpg, akcja i samochodowki.

widze że jak zawsze zamykam gęby... A teraz czas zeby mi dopiec więc odezwie się jakiś seksista. Więc dla seksisty proponuję wii u. Jeszcze chyba w polsce nie ma. Ale według specyfikacji i tak jest już przed ps4 technologicznie nie mówiąc o grywalności. http://www.youtube.com/watch?v=4e3qaPg_keg

Żebyś nie była stara brzydka. I żeby jakis facet na ciebie spojrzał ? A nie na elfkę czy tam co z rpg ?? :) Czy chłopczycę grającą w samochodówki. Ciekawe ile razy na tej siłowni byłaś...

tia 5 razy w tygodniu po 2h. 2h na kafeterii. 2h na grę To kiedy masz czas na pracę? Bo coś mi się tu nie zgadza. I 90% ludzi nie wychodzi codziennie na spacer nie mówiąc już o siłowni.

Jestes smieszny, a o takiej dupie jak ja to mozesz pomarzyc. Uprawiam bodybuilding. Na silowni jestem od 2 lat 5 razy w tyg po 2h, zatkalo? co ma do rzeczy ze lubie grac? od dziecka lubilam takie gry.

Wybacz ale nie marzy mi się dziewczyna z siłowni. Ani taka co gra w rpg. A już na pewno taka z kafe. Bo tu normalnych nie widziałem.

tia.............. Akurat wolę rozmiar 38 mniej więcej. A jeśli dziewczyna na dzień dobry pisze że chciałbym ją wyruchać... nie mam więcej pytań. I raczej na normalnego nie trafisz. Polecam kołek osinowy

stary jestes pewnie, lysiejacy juz po 30 i szukasz matrony, coby ci mlode na swiat wyplula :D Ja mam prawie 22 lata, moj facet 28 i swietnie sie bawimy razem chodzac na silownie i grajac w samochodowki na ps3 :D

wiekowo nie jestem stary. Mentalnie pewnie tak. I nie szukałem nigdy panny do dzieci. Nie każdy lubi być postrzelonym jak ty. Chodzić na imprezy, napierdalać na siłowni nie wiadomo po co itd. A ja bynajmniej już za dużo straciłem czasu na tą dyskusję. Graj w te swoje gry. Na ps3 bo nie stać cię na xbox :) Bo taka jest prawda. 90% ps3 jest przerobionych i dlatego jest kupowanych.

Gość mozejestjeszczenadziejaa
To xbox debilu służy do przerobieniu co za trep mam to i to więc się znam ciebie serwisancie na samochód nie stać zapierdalasz pks em a się mądrzysz za dziesięciu kobieto mi, olej tego zjeba. W jakie rpg grasz?

Ps3 sprzedał się chyba w 70milionach egzemplarzy, xbox podobnie, nie wspominając że był awaryjny więc niektórzy kupowali go kilka razy 70milionów użytkowników, tyle też mniej więcej liczy sobie cały ten ps net więc jak 90% ps trójek może być przerobionych? Nie stać cię na xboxa chyba że używkę po rrodzie nie wspominając o ps3 :D serwisantcie od siedmiu boleści :O

Wiesz że nawet ostatnio jechałem pskem? Do wawy. Do złotych tarasów bo jest to bardzo wygodne niż dymanie autem cały dzień. A jeśli mam firmówkę to gdzie tym pksem na co dzień miałbym jeździć ?

No jak to gdzie do mamusi bo niby do kogo jak każdy z ciebie beke ciągnie :D

tia już widzę jak mnie znasz i jakie mam stosunki z rodzicami. Gdybyś się postarał opisywałem je tu z 2 razy. No nic znikam z wątku.