Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anirchewka

SZUKAM KOBIET, KTÓRE RODZIŁY W UJASTKU W KRAKOWIE.

Polecane posty

Moja kol rodziła 2 lata temu i tez była zadwolona z ujastka, a teraz nawet połozna z tamtad mi odradzała . Cóz jedyny sposób to przekonac sie na własnej skórze :)

tam gdzie ja rodzilam mam znajomych w Zeromskim odremontowane sale to nie wszystko personel ten sam a i łazienki w pokojach luksus nie ma tego ani na Kopernika ani w Zeromskim zostwiasz dziecko w pokoju i wiesz co sie z nim dzieje a z łazienki często uczeszczasz na zmiane podkładów

to miało być do tam gdzie ja rodziłam bo wyszło masło maslane mam znajomych w żeromskim a rodziłam na ujastku

byłam 3 lata temu i potraktowali mnie jak śmiecia lekarka rozmawiała zemna na korytarzu o moich problemach a ludzia uszy tak tak rosły że szok

Przykre ze taka sytuacja miała miejsce bo w sumie to troche krepujące jest. J atak jak pisalam pozwiedzałam troche jak mama moja tam leżała. Cóz każdy musi zdac się na przeczucie i wybrac :)

Gość tam gdzie ja rodzilam
goksi- wielkie dzieki za opinie. Juz poprostu sama nie wiem gdzie rodzic... A moze ktos o Siemieradzkim sie wypowie?

Jak ma się coś dziać to nie ważne szpital tylko kadra w tym momęcie .Trzymam za ciebie kciuki decyzja trudna :) ale potem jak wyjdziesz ze szpitala to już coraz lepiej i nawet o najgorszym szpitalu zapomnisz