Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgaszonaaaaaaa

Potrzebuje obiektywnego spojrzenia

Polecane posty

Zgaszonaaaaa - miałam bardzo podobne problemy. Tylko u mnie bardziej związane z nieufnością, kompleksami, żalem do męża, że się nie stara. Pomógł mi psycholog + endokrynolog + opowiadania erotyczne + repelens żel. Reszta ułożyła się sama :) Teraz jest super.

Gość zgaszonaaaaaaa
opowiedz wiecej, prosze bowidze, ze tez mialas zal do męza , ze sie nie stara Co Ci doradzil psycholog ?

Gość zgaszonaaaaaaa
a ten żel, na nawilżenie ?

Psycholog to mi pomógł uporać się ze sobą, a nie radził w sprawach łóżkowych. Musisz sama wybrać się do psychologa. Każdy ma inny problem, a tak szczegółowo to nie chcę pisać o tym na forum. W zasadzie nie chcę się tym dzielić wcale, bo to już za mną.

Ten żel na nawilżenie - jest lepszy niż wszystkie, które dotąd stosowałam. Dostępny w aptece bez recepty.

Gość DEMOMNI
Pani szuka darmowej porady na forum, obiektywna ocena czas się rozstać bo obwiniasz męża za swoje niepowodzenia. Bez poradni z tego prawdopodobnie nie wyjdziesz.

on_bez_pseudonimu Kobiety chyba niestety tak mają, cudze chwalą a swojego nie widzą 123 Faceci też tak mają ;) Tylko niektórzy/niektóre w czas się opamiętują :D Czego życzę autorce.

Gość zgaszonaaaaaaa
dziekuje potrzebowalam kilku porad, zeby spojrzec inaczej. Nie podobaja mi sie te wpisy , zebym sie opamietala i zaczeła doceniac to co mam ;) przemysle sobie jeszcze raz, bo od rana chodzi mi po glowie " powiem mu, ze chce rozwodu :P "