Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mala Miiii.

silna krwawienie w 12 dniu cyklu.

Polecane posty

Gość Mala Miiii.

Nie wiem co sie dzieje , boli mnie w prawym dole pachwinowym , z tylu tak jak przed okresem i promienieje do nogi, myslicie,ze trzeba z tym do lekarza..? ;/ W ciazy na pewno nie jestem bo nie wspolzylam od kilku miesiecy.

Gość Mala Miiii.
od wczoraj ... ;/

Gość zau
do lekarz i to szybko. Nie ma co czekać.

Gość Mala Miiii.
bol tak jak opisalam, i do tego jeszcze nie wiem czy wiazane z tym ale zawroty glowy...

Gość Mala Miiii.
cholera, tylko ze nie mam zaswiadczenia o ubezpieczeniu aktualnego, a nie jestem tu zarejestrowana, boje sie, ze mnie nie przyjma... ;/

Gość Mala Miiii.
krwawienie tez i to dosyc mocne...

Czy w czasie ostatniej wizyty u ginekologa mialas moze jakas torbiel na jajniku?Jesli chodzi o ubezpieczenie,to masz 7 dni na jego dostarczenie.A objawy moga tez swiadczyc o zapaleniu wyrostka robaczkowego,tylko nie zgadza sie dodatkowo krwawienie z drog rodnych

Gość Mala Miiii.
tez myslalam o wyrostku ale to krwawienie... baba w przychodni ostatnio nie chcala mnie przyjac bo nie mialam ze soba a mialam grype i 40 stopni goraczki. strasznie slabo mi sie na dodatek zaczyna robic...;/

Gość zau
Jakoś mi się z jajnikami i torbielami skojarzyło. to trzeba sprawdzić bo może być coś poważnego. A prywatnie nie dasz rady nigdzie pójść?

Gość Mala Miiii.
Wyslalam do zakladu pracy ojca maila, zeby chociaz skan mi wyslali..;/ jeszcze studiuje , nie pracuje na umowe wiec u nich jestem ubezpieczona.

Gość Mala Miiii.
nie dam rady nie mam za co...;/

Gość zau
No to możesz iść na izbę przyjęć albo na ostry dyżur. Ubezpieczona jesteś więc tylko doniesiesz dokument a sprawa pilna.

Skoro jestes u taty ubezpieczona,to musza Cie przyjac.Udaj sie nawet do szpitala na ginekologiczna izbe przyjec,poniewaz moze to byc peknieta torbiel,albo cos innego powaznego.W szpitalu nie odmowia Ci pomocy

w szpitalu CIę przyjmą bez ubezpieczenia. z resztą wchodzą nowe przepisy zakładające, że każdy obywatel PR jest ubezpieczony, może wreszcie skończą się te cyrki z ubezpieczeniami. dodatkowo ważna legitymacja jest dowodem posiadania ubezpieczenia zdrowotnego.

Gość Mala Miiii.
przeraza mnie kolr tej krwi, jest silnie brunatna, skrzepnieta prawie czarna... ;/ ubiore sie i pojde najpierw do przychodni pod domem a potem do szpitala

Witam was dziewczyny, mam podobny problem i chciałabym żebyście mi pomogły. Ostatnio dostałam krwawienia w 20 dniu cyklu ( mój cykl trwa od 23-25 dni) wiec uznałam to za miesiączkę bo trwało 4 dni tyle co zwykle, ale teraz jestem w 11 dniu cyklu i znowu dostałam krwawienia i trwa juz ona 3 dni i nie wiem co to moze się siać ze mja

Gość zau
Rada ta sama -wizyta u ginekologa.

Wiem, wybieram się ale to dopiero w poniedziałek... A ja do tego czasu juz zwariuje myśląc o tym

Gość zau
Musisz czekać -nikt poza lekarzem nie pomoże bo nie ma jak.