Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piedestał

jazda

Polecane posty

Dziewczyny, jak się zachowujecie w czasie jazdy samochodem z partnerem? Spokojnie siedzicie, czy jakoś go nakręcacie?

Gość Imperium zmysłów-Kobieta
A to zalezy gdzie sie jedzie-jak na pogrzeb ciezko go bedzie nakrecac a i okolicznosc ku temu nie sluzy ....jak w innych wesolych celach smyram mu udo delikatnie coraz to wyzej i wyzej ...jak widze ze ruch odpuszczam w koncu zycie mi mile:D

Ja raz pojechałam po bandzie i zrobiłam mu dobrze w czasie jazdy. Oj nieodpowiedzialne to było bardzo, ale wspomnienie pozostało do dziś :D

Caluje w uszko po szyjce jak ma koszule potrafie odpiac kilka guzikow ...jadac na wakacje w trakcie prawie go rozebralam:D

w skarpetkach :D...mial automata wiec latwo zdejmowalo sie to i owo:D

Piedestał, ile masz tego nicka? Tydzień? I już 15 tematów zalozyles? :D P. S. Gdzie twój projekt @domenica? :D znudziło ci się być kobieta?:D :D

Jechal rozebrany do pewnego momentu nie wytrzymal cisnienia i skrecil do lasu -kochalismy sie na masce samochodu hihi ...potem juz sie ubral:Dwjezdzalismy do mista wiec dziwnie by wygladal za kierownica naguski :D

piescilam swoje uda powoli delikatnie smyralam sie w kierunku widaomym on zerkal ale nie mogl dotykac i to mnie krecilo ...nie rozebralam sie

to się nie dziwię, że nie mógł wytrzymać. A wcześniej pisałaś, że tylko delikatnie smyrasz go po udach i nie robisz nic więcej... A tu proszę: cała gra wstępna...

Wszystko rozpoczyna sie u mnie od delikatnosci ...powoli przeobrazam sie w wampa sexualnego.

moja nieraz jak jedziemy pieści się tam a potem daje mi palce do oblizania. Mega nakręcające...

Gość z Kafe
Dnia 20.11.2012 o 12:02, piedestał napisał:

Dziewczyny, jak się zachowujecie w czasie jazdy samochodem z partnerem? Spokojnie siedzicie, czy jakoś go nakręcacie?

Głupi PIEDESTAŁ 😎