Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arbuzz

tracę facetów bo nie chcę seksu

Polecane posty

Gość arbuzz

3 razy zrywali ze mną tylko dlatego, że nie chciałam pójść do łóżka z nimi. czy nie ma normalnych mężczyzn, których nie interesuje tylko seks? :( ja na razie spotykam tylko takich frajerów. jak wyczuć, że facetowi zależy na seksie a nie na nas? mi jak na razie się to nie udaje. chcę poczekać z seksem przynajmniej do ślubu, w ogóle uważam że seks jest tylko po to by spłodzić dzieci. nie rozumiem tego zwierzęcego zachowania i brak możliwości panowania nad swoim popędem. czy znajdę kiedyś takiego, który będzie myślał podobnie jak ja?

Gość GaryŁeber
musisz być albo wyjątkowo "zahamowana" przez wychowanie, albo aseksualna. W obu przypadkach bardzo Ci współczuję, bo tracisz wspaniały aspekt naszego, wystarczająco smutnego i szarego, życia

Gość FG567567JKL
ile masz lat? i czy probowalas juz sexu?

Gość arbuzz
dla ciebie też seks jest sensem życia?

Gość arbuzz
skoro chcę czekać z seksem do ślubu to chyba nie próbowałam z tego wynika nie sądzisz?

Gość arbuzz
nie jestem aseksualna, wiem co to pociąg do mężczyzny. natomiast brzydzę się takim zwierzęcym podejściem do tych spraw. seks dla przyjemności co to w ogóle ma być za traktowanie swoich narządów rozrodczych:(

Gość kłapie jadaczką
zawsze mozna powalczyc z jajnikami dla samej przyjemności walki :D

Gość arbuzz
gdy już się zdecyduję na dziecko to owszem, zrobię i chcę żeby było podczas tego aktu przyjemnie, chcę odczuwać rozkosz i myśleć o tym że powstaje wtedy nowe życie, z połączenia dwóch ciał które się kochają, a nie są ze sobą tylko dla przyjemności jak większość facetów chce

Gość arbuzz
faceci którzy myślą o seksie tylko żeby zaspokoić swoje potrzeby i żądze są wg mnie bardzo prymitywni

Gość ecia srecia
Wiesz, czytałam nie tak dawno ciekawe studium zachowan seksualnych u szympansów, i nawet one poza aspektem prokreacyjnym widzą w seksie przyjemność - lubią się wzajemnie pocierać, dotykać bez doprowadzania do stosunku. Skoro małpy to dostrzegają, a Ty nie, to pytanie jak daleko jesteś w tym łańcuchu pokarmowym ?:D

Gość arbuzz
zwierzęta nie myślą i nie mają swojej własnej woli, dlatego tak reagują i mają takie zachowania seksualne. po prostu mają popęd, przecież to nie miłość. kolejna prymitywna wypowiedź

Gość GaryŁeber
a jesz i pijesz też? bo to przecież też takie zwierzęce i "w ogóle" instynktowne. Proponuję przejść na żywienie się energią słoneczną - to dopiero będzie wyższy poziom, a nie jakieś takie pierwotne :) O ile czekanie z seksem jestem gdzieś w stanie zrozumieć (mimo, że uważam to za bezsensowne marnowanie życia), to już stwierdzenie "w ogóle uważam że seks jest tylko po to by spłodzić dzieci" świadczy, że masz coś nie tak z głową i jest to najprawdopodobniej spowodowane katolicką indoktrynacją. Twoje życie - Twoja sprawa. Ale już współczuję przyszłemu małżonkowi, o ile się taki znajdzie. Będzie miał smutne noce

Gość masterrrrrrrrrr
hahahaha ecia srecia rozbilas bank!

Gość ecia srecia
A człowiek to co jeśli nie cywilizowane zwierzę? Jesteś cyborgiem, robotem, że odciełas się całkowicie od biologicznych popędów? Wiekszość istot na tej planecie czerpie z seksu jakis rodzaj przyjemności, im wyższy szczebel ewolucyjny tym bardziej wyrafinowane potrzeby.

Gość Upiorny.
Upiorna kwestia wychowania;-) Po co Tobie upiorny upiorzysta i jak nie będzie spełniał Twoich zachcianek upiornych to bedziesz Chciala go? Więc Łatwiej znaleźć Upiorną, która nigdy nie miała... niż taką, która tylko raz:-) Wiec spróbuj z rozwagą i myk, myk...

blagam niech ktoś powie że to prowo :D:D:D chcesz czekać przynajmniej do slubu :/ to ja dziekuje bardzo i jeśli twoi faceci słyszą taki tekst to się nie dziw że spieprzają :D:D:D czekanie do slubu jeszcze moge zrozumieć ale przynajmniej do ślubu to już przeginka :/ skoro sex jest ci potrzebny tylko i wyłacznie do płodzenia dzieci to lepiej zrób sobie sztuczne zapłodnienie bo nie masz żadnej ale to żadnej gwarancji że akurat w tym danym momencie ci się uda i dojdzie do zapłodnienia :/ sex nie jest najważniejszy i my ludzie potrafimy zapanować nad popędem ale bez jaj sex jest ukoronowaniem miłości a nie tylko narzędziem zapłodnienia :/

Gość arbuzz
chcę mieć kogoś, być z nim blisko, mieć w nim przyjaciela, myśleć o założeniu rodziny i dzieciach. nie chcę widzieć wszystkiego przez pryzmat seksu czy to coś dziwnego? chcę kogoś dla kogo nie było by problemu gdybym powiedziała że nie będzie z nim nigdy seksu ( oczywiście chcę ale jak już wspomniałam wtedy gdy będziemy się starać o dziecko)

Gość ecia srecia
To proponuję powrót do średniowiecza. Zamknij się w wieży, spuść po murze warkocz. a jak jakiś rycerzyna zdoła się wdrapać to szybko za nożyczki. :D Oj, twierdzo niezdobyta :D

"" 12:12 [zgłoś do usunięcia] arbuzz nie jestem aseksualna, wiem co to pociąg do mężczyzny. natomiast brzydzę się takim zwierzęcym podejściem do tych spraw. seks dla przyjemności co to w ogóle ma być za traktowanie swoich narządów rozrodczych " xxx masz wy[paczone i skrajne podejście....wiec bedzie ci ciezko kogosc podobnego trafic:D:D:D:D::D ps. narządy rozrodcze sluża do rozmnazania...nie do przyjemnosci... cyzli seks dla przyjemnosci odpada. rozumiem ze z mordą swa ktora służy do jedzenia robisz tak samo. jesz tylko gdy jestes głodna. nigdy nie ejsz dla przyjemnosci bo to obraza dla twoich narządów przewdu pokarmowego

Gość GaryŁeber
skoro dla Ciebie każdy facet, który je, pije, za przeproszeniem, wydala i chce się bzykać (czyli jest normalnym człowiekiem) jest tylko zwierzęciem to może poszukaj sobie nadczłowieka swojego pokroju - na przykład klechy. Pamiętaj tylko, że oni tacy święci to na ambonie są, a po zejściu z niej niejednokrotnie okazują się gorsi od mężczyzn, których tu odrzucasz, a którzy przynajmniej nie są hipokrytami, pouczającymi innych jak mają żyć, robiąc dokładnie na odwrót

zatem od dzis nie robisz nic dla przyjemnosci! nie wolno ci jesc dla przyjemność. jesc moze tylko wtedy gdy jestes glodna, spac tylko wtedy gdy jestes spiąca, odpoczywać tylko wtedy gdy jesteś zmęczona, z żadnych aspektów życia nie możesz czerpać przyjemności chyba że związne jest to, i droga, srodek do zapsokojenia podstawowych potrzeb człowieka czyli , jeśc, pić, srać, spać, rozmnażać. xxx pamietaj!!! koniec z piciem pplynów dla przyjemnoci!!! mozesz pi tylko wtedy gdy jestes spragniona.

Gość Upiorny.
Upiorne to, ale jednak proponuję Tobie nie Upiornego tylko jakąś miłą Upiorzycę;-) Nikt nie zrozumie Upiorzyce jak tylko druga upiorna...;-) Więc będziecie próbowały, próbowały i próbowały upiornie wyprodukować upiorządko, a bezskuteczność prób, być może rozbudzi w Tobie Więc myk, myk... Podziwiam i szanuję, ale jak można Upiornego Tak traktować przedmiotowo! My, Upiorzyce nigdy tak nie traktujemy?;-) A teraz MYK!

Gość arbuzz
właśnie określenia typu bzykać świadczą o prymitywnym podejściu i sprowadzają człowieka do poziomu zwierzęcia jeśli chodzi o seksualność. jeszcze znajdę kogoś, kto będzie mnie kochał a nie moje ciało. problemy które macie na co dzień mnie nie będą dotyczy (zdrada, problemy typu długość penisa i wynikającej z tego zdolności by zaspokoić kobietę -śmieszne). jak się myśli o bzykaniu to nie traktuję się kobiety z szacunkiem i nigdy nie będzie tu miłości.

Nigdy nie znajdziesz sobie faceta ani męża. Kazdy który to usłyszy spieprzy. Koniec tematu dziekuje:)

Gość arbuzz
jedzenie tak samo jest darem, który otrzymujemy i mamy koszystać świadomie i z rozwagą. jak jest ponad miarę to też sobie szkodzisz to zabijasz siebie, swoje ciało i nie traktujesz jedzenia jako dar.

Nie martw sie tak, jak już powiedziałam Tobie seks nie grozi, nawet ten przyjemny do poczęcia dziecka hahahahaha

Gość arbuzz
seks natomiast służy prokreacji i każdy kto uważa go za sport albo zaspokojenie swojego popędu czy przyjemność samej w sobie zabija miłość w zalążku

Gość ecia srecia
No dobra arbuzz, skoro juz o jedzeniu mowa...nie zdarzyło Ci sie nigdy zjeść czekolady albo lodów tylko dlatego, że miałas akurat ochotę? No bo przyznasz, że wartosci odżywczych dla organizmu raczej w tym nie ma..

Gość piszący z pasją
takie coś jak sek do Ślubu to było dobrze widziane w Średniowieczu .... zawsze będziesz sama na świecie jak tak będziesz myślała jak teraz a tak ps. zwykle z takich świętoszek jak ty często przekształcają się w nimfomanki więc wszystko przed Tobą chyba , że jesteś mega okropna z wyglądu to możesz tak sobie myśleć

Gość piszący z pasją
chodzi o SEX sorry