Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala co nie ma kotad

szwindel na allegro

Polecane posty

Gość ala co nie ma kotad

wylicytowałam na allegro płaszczyk i go nie otrzymałam; sprzedawca twierdzi że paczka zginęła w firmie kurierskiej i proponuje zwrot pieniędzy, załóżmy że je zwróci; płaszczyk mi się bardzo podoba i zastanawiam się czy nie licytować drugi raz w innej aukcji, ale nie wiem czy to nei szwindel jakiś....

Gość bajka o wężu
no i................?

Gość ala co nie ma kotad
co myslicie? dałybyści esobie spokój czy licytowały znowu

Gość nie mam nicka
jak dostaniesz kase to licytuj ponownie

Gość nie kumam :(
to jak to było ? wylicytowałaś płaszczyk on został wysłany ale nie dotarł do ciebie bo zaginął u kuriera? a teraz się odnalazł i został ponownie wystawiony na allegro? jak tak to cie w jajo zrobili. Jak ktoś wysyła przez kuriera coś list/paczka to dostaje numer listu przewozowego po którym dojdziesz gdzie coś jest i nawet kiedy przyjdzie do twojego domu, tak samo działa poczta, zawsze wysyła sie za potwierdzeniem nadania na którym jest numer danej przesyłki idzie sie na poczte tam wklepują numerek i mówią co i jak .

Gość fdsgdfyrtbcvgtf
tez tak mialam - kuoilam bluzke, zaplacilam, sprzedawca zwrocil mi kase twierdzac ze "towar jest niedostepny" a jakies 2 tyg pozniej znowu mial na sprzedaz. I co ciekawe jeszcze dostalam ja negatywa :P ale sa ludzie i parapety