Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ecia srecia

seks przy odsłoniętym oknie = spotkanie z policją

Polecane posty

Gość ecia srecia

Moi sąsiedzi z naprzeciwka wezwali policję gdy wieczorem uprawialiśmy z partnerem seks przy odsłoniętych żaluzjach. Czy mieli do tego prawo? nie dostaliśmy żadnej grzywny, jedynie spisali nasze dane...ale bylo to dosyć żenujące zajście :O

Gość szzsdy
:D:D:D nie każdy ma ochotę oglądać jak się sexicie,ale jak to nie zdarza się notorycznie to mogli odpuscić,macie złosliwych sąsiadów,nie wiem czy mieli prawo

Gość ecia srecia
Szczerze to byliśmy tak napaleni, że nawet nie zwrócilismy uwagi na żaluzje. ale reakcja sąsiadów lekko mnie zaszokowala, nigdy wcześniej nie mieliśmy z nimi żadnych spięć..ba, nawet za dobrze nie znamy ludzi, tylko z widzenia.

Gość zxcvbnm,
pewnie wam zazdroszczą.. :O ok moze nie mieli ochoty patrzec jak sie seksicie, ale mogli nie stac w oknie i sie nie gapic, jestescie u siebie w domu, mogli zasłonic wlasne zaluzje, zasłony i zajac sie wlasnymi sprawami.

A skąd wiesz ze to akurat Ci? Do mnie 2 razy przyjechała policja bo łóżko waliło w ściane i sąsiedzi w nocy ne mogli tego wytrzymac, raz wpuściłam drugim razem juz nie

Gość Blondas_Kraków
Pierd...ne mohery !!!

Gość szzsdy
Mariika śliczne masz pieski:)

Gość ecia srecia
Mariika, wiem że to oni bo to jedyni sąsiedzi naprzeciw nas, no i jak tylko pojawila się policja to u nich zapaliło się światło w oknie.

Gość tytytytytytytytytytytytyt98989
pewnie mają prawo skoro policja przyjechała i was spisała.. zapomnijmy tu teraz o sąsiadach ale pomyślmy, że widzieć mogły to dzieci ..:/ wiem, wiem...ja tez się lubię seksić i to głośno... ale pomyśl po prostu następnym razem o żaluzjach. :)

Gość ecia srecia
wątpię czy dzieci mogły to zobaczyć, z tego prostego powodu że to bezdzietna para, tacy pod 40. Mozliwe, że w ich sypialni już dawno zgasły płomienie i odezwala się zazdrość...