Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukamdiety

Doradźcie jaką dietę wybrać żeby schudnąć 5kg

Polecane posty

Gość szukamdiety

Przejrzałam większość tematów i sama nie wiem jak jeść żeby schudnąć te ostatnie 5kg, większość z was zmienia nawyki żywieniowe i wprowadza regularne zdrowe posiłki a ja już tak jem od kilku miesięcy i w końcu waga stoi na dodatek troszkę zaczęłam podjadać słodycze, szybkich rygorystycznych diet nie przetrwam. Co mam zmienić jeszcze lub jaką dietę wybrać? Od poniedziałku nie jem słodyczy i innych złych przekąsek, ograniczam chleb który i tak jem ciemny. Sama nie wiem jak jeść. Warzywa i białko plus małe ilości węglowodanów pomoże?

Gość kredkao1
mam to samo z 5 kg nadwagi i nie wiem jaka dieta moze ktos cos napisze plissss

Gość monik i ja
Ruszcie dupy na silownie albo fitness ..!

Gość szukamdiety
monik ty sobie sama rusz dupę na te fitnesy! chyba też potrzebujesz diety skoro tu przesiadujesz na tematach o dietach kredkao1 ile masz wzrostu i jaka waga? ja mam 63kg przy 163cm

Gość kredkao1
ja mam 168 i 66 kg

Gość atratka
dieta mż

Gość kredkao1
ja chyba zrobie 500 kcal

Gość kredkao1
albo kopenhaska

Gość zuuska90
Ja również mam do zrzucenia 5 kg, od jutra przechodze na diete, tylko zastanawiam się jaka lepsza, 1000kcal czy kopenhaska?

Gość szukamdiety
ja nie chce robić tych głupich szybkich kopenhaskich to najgorsze co można sobie zrobić, dawno temu byłam na niej to była pierwsza dieta i nie dość że czułam się fatalnie, miałam ochotę rzucić się na jedzenie, wytrzymałam 10 dni i schudłam 4kg ale 1kg już wrócił po 2 dniach mimo że mało jadłam więc to nie ma sensu, a startowałam z dużej wagi 75kg wtedy, dostałam okres drugi raz po zakończeniu normalnego po jakiś 5 dniach, czytałam na forum że nie tylko mnie to spotkało, szkoda zdrowia i samopoczucia na takie diety.

Gość lerekla
a dieta niełaczenia? je sie wszystko tylko nie łaczy wegli i białka razem

Gość Kobiety sa jednak.....
Biegam od miesiąca 3 razy w tygodniu minimum 30 minut. Schudłem już 6kg. Wystarczy biegać, ja nawet nie chciałem chudnąć bo biegam tylko dla kondycji, ale ruch robi swoje.

Gość szukamdiety
dieta niełączenia? sama nie wiem muszę poczytać o co w tym chodzi. Możesz mi napisać mniej więcej jak jesz na tej diecie, jakieś przykładowe menu.

Gość szukamdiety
sprawdziłam niełączenie jak dla mnie to porażka z tym piciem, ja wypijam 1,5l wody plus kawa i jakaś zielona herbata czasem dwie i nie wyobrażam sobie pić o określonych godzinach, jeżeli chodzi o niełączenie zbyt komplikuje to życie za dużo myślenia i planowania myślałam że liczenie kalorii jest skomplikowane a ta dieta to już całkiem, o niczym innym bym nie myślała tylko o jedzeniu co zjeść jak zjeść kiedy wypić o nie nie to nie dla mnie. Szukam dalej ;)

Gość ulrikk
Schudłam 15 kilogramów w trzy miesiące biorąc TL, z tm że ja brałam forte. Podczas odchudzania miałam dużo energii to sporo się ruszałam i nawet nie wiem kiedy te kilogramy poszły w dól.

Gość domikuu
To spor o schudłaś, a długo brałaś ten suplement? Dużo ćwiczyłaś?

Gość marta099
Jest wiele diet, problem tylko, która będzie właściwa dla mnie. 5 kg. to jeszcze nie tak dużo. Może wystarczy zmienić tyko nawyki żywieniowe i zmienić tryb życia w bardziej aktywny (bieganie, pływanie, rower itp.) http://www.milfish.pl/diety-dla-osob-odchudzajacych-sie/

Gość Aga576
Ja przeszlam na diete pudelkowa jais miesiac temu i juz mi to 5 kg zlecialo. Zamawialam ze Zdrowego Smaku u nas w Białymstoku. W sumie to nawet nie glodowalam, bo posilki byly naprawde sycace

Gość gość
Dla mnie najskuteczniejszy okazał się Foeveslim.A nie ukrywam że brałam już kilka podobnych preparatów i efektów nie było żadnych .Jeżeli chcecie się dowiedzieć czegoś więcej na temat tych tabletek polecam stronę Foreverslim

Gość gość
Polecam pudełka z wygodnadieta.pl. Obsługują różne miasta, nie tylko te największe. Szybki dowóz, każdego dnia rano dostaję od nich komplet jedzenia – 5 posiłków. Ja biorę różne te zestawy raz z rybą, raz z drobiem, miksuję sobie, ale zawsze staram się max 1,5k kalorii żeby było, nie więcej.

Gość gość
ja na twoim miejscu postawiłabym na jakiś catering dietetyczny :) to jest spoko sposób na zrzucenie kilku kilo i przy okazji nabycie takich zdrowych nawyków https://fitandeat.pl/