Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirkaaaaaaaa

ciaza

Polecane posty

Gość mirkaaaaaaaa

mam pytanie. sluchajcie w czasie 7 dniowej przerwy w 3dniu kochalam sie z chlopakiem, a w 5 dniu przerwy dostalam okresu, nie mam juz tabletek antykoncepcyjnych, wiem ze powinnam wziac w 8 dniu , czyli ten dzien wypada dzis, powiedzcie mi czy jestem zabezpieczona przed niechcianan ciaza?????

Gość Ciąża jak
nic.

Gość mirkaaaaaaaa
ale madra jestes, nie udzielaj sie jak piszesz takie glupoty, prosze o madre rady

Gość Dziewczyno to było 5 dni temu
Co ty myślisz że plemniki to jakieś bojowniki,żyją nie wiadomo ile i nawet krew ich nie zatrzyma?Zakładając oczywiście że to był pełny stosunek.Odpowiedz sobie na to pytanie i już masz gotową odpowiedź na swoje zapytanie.

Gość mirkaaaaaaaa
To co mam robic ??? pomoz ;/ Dzis powinnam wziac tabletki z nowego opakowania ,ale niestety nie mam ich , dopiero jutro bede miala ;(

Na pewno się uspokój.W ciążę nie zajdziesz.Jak dasz radę to zacznij opakowanie jutro a jak nie to już nie zaczynaj i poczekaj do następnej miesiączki i wtedy weź.Ja innej opcji nie widzę.

Mi też się zdarzyło wziąć w 9 dniu.Tylko ja uprawiam regularny sex co drugi dzień średnio.Nieraz codziennie i w ciążę nie zaszłam.

Gość mirkaaaaaaaa
a skad mam pewnosc ze nie jestem w ciazy ? jak mam te zdanie rozumiec, bo juz zglupialam Jeżeli w tygodniu poprzedzającym pominięcie tabletki pacjentka odbywała stosunki seksualne, mogła zajść w ciążę.

Aha czyli to ty kolejny temat założyłaś? To się bardziej tyczy pominięcia tabletki w trakcie brania.Tzn.Zapomniałabyś tabletki w drugim bądź trzecim tyg.I tak jak ci pisałam plemniki nie żyją bóg wie ile.Nawet jakby u ciebie wystąpiła owulacja to plemniki już poginęły.Ale nie napisałaś czy to był pełny stosunek?

Gość mirkaaaaaaaa
Pelny stosunek czyli ?????? Patrz chodzi mi o to ze bralam tabletki przez 21 dni, w czasie 7dniowej przerwy a dokladnieu w 3 dniu wspolzylam z chlopakiem a w 5 dniu dostalalm okresu, wiem ze w 8 dniu (czyli dzis jest ten 8 dzien) powinnam wziac tabletke ale niestety nie mam ;( i dopiero jutro ja bede miala. co mam robic? boje sie ze zajde w ciaze , jak to jest z ta pominieta tabletka???????

Wytłumacz mi po co tyle tematów zakładasz jak można wszystko w jednym napisać?Pełny stosunek-że facet w tobie skończył.Powinnaś wziąć dzisiaj o 19 to nic się nie stanie jak weźmiesz jutro w południe.Ale swoją drogą na przyszłość wypisuj recepty wcześniej a najlepiej wypisuj na kilka opakowań na raz.Po to żeby sobie właśnie takich nerwów zaoszczędzić.

A no i ja doskonale wiem o co ci chodzi :).

Gość mirkaaaaaaaa
sory ze tak zakladam ciagle nowe tematy ale strasznie jakas zalamana jestem, boje sie ze zajde, a niechce tego;/

Gość mirkaaaaaaaa
nie nie wydaje mi sie ze konczyl we mnie. ale i tak glupie mam mysli i te zdanie mnie dobija bo niewiem co znaczy ; ''Jeżeli w tygodniu poprzedzającym pominięcie tabletki pacjentka odbywała stosunki seksualne, mogła zajść w ciążę.''

Na pewno nie zajdziesz a jak jednak to znajdź moje ip i mnie opieprz:) Możesz być pewna że z tego ciąży nie będzie

Przepraszam ale wytłumacz mi jakiś ty cudem chcesz zajść w ciążę bez spermy?Nie ma mowy o ciąży!!!!!!!!

Gość mirkaaaaaaaa
a czemu uwazasz ze nie bedzie ?? a to ze dostalam okresu to wiesz ;/\ sama widzisz co jest napisane na ulotce, a ja dzis tabletke musze pominac bo nie mam wyjscia jutro dopiero zaczne nowe opakowanie ;/

Gość mirkaaaaaaaa
ale wiesz bylo to bez zapezpieczenia ;/

Napisane,napisane...ale dla tych co kończą stosunki ze spermą w kobiecie.Ciebie ten zapis nie dotyczy.

Gość mirkaaaaaaaa
a kiedy test moge zrobic ?????

Nie ma potrzeby ale jak ma cię to uspokoić to tak około 14 dni po.Najlepiej odczekaj 21 dni.

Gość mirkaaaaaaaa
a jezeli dwa ostatnie byly pelne a pierwszy nie to co wtedy?

Gość mirkaaaaaaaa
jak to bylo 15 listopada to kiedy powinnam zrobic?