Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruda i pryszczata

Gdybym się ruchała to bym głupot nie pisała

Polecane posty

Gość mam piekne oczy
ruda... skonczylam studia... a ty dokladnie w swoim temacie dalas nam do zrozumienia ze masz niska samoocene... samo to ze ruda i pryszczata... ahh to widac jaka niesmiala jestes ze tak pyskujesz szkoda ze kolegom z klasy nie pyskujesz jak ciebie obmacuja... chyba nie znasz pojecia niesmiala... traktuja ciebie jak sciere bo sobie pozwalasz ... a ruda i pryszczata z niczym pieknym mi sie nie kojarzy sorry:)... mowisz ze leca muchy do gowna .. spoko ja jestem ta mucha a z siebie znow zrobilas GOWNO :D !! HAHAHA

Gość ruda i pryszczata
Skończyłas czy nie elokwencja nie grzeszysz jak taka żeś cwaniara to idź teraz do liceum i postaw się trzem większym od Ciebie facetom - tacy są dzisiaj chłopacy, jacyś wzrośnieci :O i tak jestem nieśmiała dlatego mi to robią i nie jestem brzydka ale mniejsza w to

Gość chrystek :(
nie kłócić się!

ruda i pryszczata brak ci faceta by cie bronił

Gość ruda i pryszczata
spadaj szczylu obsikany

Gość mam piekne oczy
RUDA - przeciez jak im sie poztawisz to ciebie nie zgwalca ... moj facet jest wysoki i duzy ... wiem jacy sa kolesie... ale wez sie dziewczyno w garsc .. tylko dlatego ze oni sa wieksi to masz sie dawac obmacywac i traktowac jak sciera??? prosze ciebie .. zreszta kazdy facet jest silniejszy i wiekszy od daiewczyny to znaczy ze masz tak cale zycie?? ... przestan sie ponizac ... powiedz to komus -zrob cos z tym !!! a nie mi tu piszesz takie glupoty

Gość to źle czy dobrze?
jw

ruda i pryszczata nie ja macają zasługuje na to