Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie to trochę beznadziejne

Mój facet ze mną nie mieszka, ale...

Polecane posty

spędza u mnie praktycznie każdą noc i wyżera mi wszystko z lodówki, a sam nic nie kupi. Mam tego dość, od teraz kupuję tylko dla siebie, a jak On ma ochotę to niech sobie kupi albo zapyta czy potrzeba coś do lodówki. Jeszcze sam sobie nie zrobi tylko mu zrób, a ja głupia mu zawsze robiłam, ale to koniec. Tak nie może być. Ja dziennie po 50 - 60 zł wydawałam na wyposażenie lodówki, a On przyjechał wszystko zjadł i jeszcze mu zrób.

Gość staszek czemu jesteś
taki niemiły.. i w każdym Twoim poście są szowinistyczne wypowiedzi ?

dokładnie. Dlatego to koniec. Jeden serek, dwie kajzerki, woda i tyle. Mi to wystarczy. A jak ma ochotę na coś dobrego, to niech kupi w końcu On.

Ale ja się akurat zgadzam ze staszkiem :-o 🖐️ Jeszcze jak mu odmówię sexu, to jest "ooo... zaczyna się" :-o A spotykamy się od 3 miesięcy dopiero. Powinien na rękach mnie nosić. Na kolację zabrać, do kina, ale nie... najlepiej przyjechać do mnie, wyżreć mi lodówkę, poruchać sobie i rano zabrać dup,ę w troki i pojechać sobie. Jeszcze z pretensją, że śniadania mu nie zrobiłam do pracy, ubaw po pachy. Jaka ja jestem żałośnie, głupia.

Kał (inaczej stolec, ekskrementy, odchody, opróżnienie) odpadowe produkty procesu trawienia. Kał powstaje w jelicie grubym. Resztki pokarmowe przemieszczane z jelita cienkiego do jelita grubego mają konsystencję stosunkowo płynną. Dopiero w jelicie grubym dochodzi do końcowej fazy resorpcji wody i zagęszczenia kału. W skład kału wchodzą resztki pokarmowe, śluz, bakterie, resztki nabłonka, woda, itp. Kał przesuwa się w jelicie wskutek ruchów perystaltycznych. Ostateczne jego formowanie zachodzi w odbytnicy. Wydalany jest podczas defekacji przez odbyt, dzięki skurczom ścian odbytnicy. Kał człowieka i innych ssaków charakteryzuje się dość znaczną gęstością, natomiast w przypadku kręgowców innych niż ssaki (z wyłączeniem stekowców), może być znacznie rozcieńczony. Wiąże się to z faktem, że w końcowej części jelita grubego (kloaka) znajduje się u nich ujście moczowodów. To właśnie z tej przyczyny kał ptaków (guano) charakteryzuje się znaczną płynnością.

Gość staszek czemu jesteś
autorka ma rację, staszek też ..ale chodzi mi o to,że traktujesz kobiety tak przedmiotowo.