Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no wezcie i odp

help-czy któras ma taki pakiet ksiazek z serii poczytaj mi mamo

Polecane posty

Gość super to jest widzialam
w empiku. sama chce to kupic. to sa te opowiadania zebrane w jedna ksiazke w 3 tomach.

Gość super to jest widzialam
w 1 ksiazce jest okolo 10 opowiadan wierszyków i ilustracji czyli 10 tych malych ksiazeczek

Gość poczytacz
ale wsrod ciekawych opowiadan sa tez zupelnie nieciekawe, niestety

Gość no wezcie i odp
http://allegro.pl/listing/user.php?string=poczytaj&us_id=26079086 Poczytaj mi mamo, księga pierwsza znalazły się: Daktyle Danuta Wawiłow, il. Edward Lutczyn Noc kota Filemona Sławomir Grabowski i Marek Nejman, il. Julitta Karwowska Wnuczak Niebieska dziewczynka Janina Porazińska, il. Zdzisław Witwicki Kolczatek Helena Bechlerowa, il. Danuta Przymanowska Rudzińska Wilczy apetyt - Sławomir Grabowski i Marek Nejman, il. Julitta Karwowska Wnuczak Chcę mieć przyjaciela Danuta Wawiłow, il. Zbigniew Rychlicki Cień pradziadka - Sławomir Grabowski i Marek Nejman, il. Julitta Karwowska Wnuczak Przygoda na balkonie Helena Bechlerowa, il. Maria Orłowska Gabryś Agnieszka opowiada bajkę Joanna Papuzińska, il. Anna Stylo Ginter Zaczarowana fontanna Helena Bechlerowa, il. Elżbieta Gaudasińska

Gość no wezcie i odp
acha w jedną ksiązke bo juz myslałam ze mi sie 50 ksiązeczek z tego wysypie! a ilustracje są fajne ?

Gość jak to nie ciekawe
to sa te same historie i wierszyki któe byly w tych kwadratowych ksiażkach. Ja tam pamietam wierszyk gdzie się podzialy moje daktyle może je zjadły straszne goryle, przygody kota filemona i rożne takie inne. Fajne byly ja to lubilam bardzo.

Gość ewaabra
Tytuł: Poczytaj mi mamo, księga druga http://allegro.pl/listing/user.php?string=poczytaj&us_id=26079086 Autor: Bechlerowa Helena, Chotomska Wanda, Grabowski Sławomir, Kubiak Tadeusz, Łastowiecka Maria, Musierowicz Małgorzata Kolekcja "Poczytaj mi, mamo" to upominek dla kilku pokoleń czytelników z okazji dziewięćdziesiątych urodzin "Naszej Księgarni". Postanowiliśmy zebrać w paru tomach najpiękniejsze książeczki, jakie przez lata ukazywały się w tej serii, i wydać je w niezmienionej szacie graficznej, aby bajkom naszych wielkich pisarzy znów towarzyszyły niezapomniane, przemawiające do wyobraźni ilustracje. Po entuzjastycznym przyjęciu "Księgi pierwszej" czas na "Księgę drugą": tym razem wraz z Piotrusiem będziemy czekać na złotego konia, z kaczuszką, która przemoczyła nóżki, zwiedzimy Wronią, Szczyglą, Pawią i inne ptasie ulice, poznamy bliższych i dalszych krewnych zarozumiałej łyżeczki, z babcią i jej kurką-złotopiórką polecimy aeroplanem. A to przecież dopiero początek

Gość jak to nie ciekawe
a agnieszka opowiada bajkę to ulubiona bajka mojej corki. Mam to w innej ksiazce jeszcze swojej własnej i tak dlugo jej czytaląm az się nauczyla na pamiec i co wieczór mi opowiada wiesz mamo opowiem ci bajke o malym kotku ktory zgubil swoją mamusię i tak bardzo plakał. I pięknie opowiada.

Gość no wezcie i odp
to chyba to kupie jest promocja za 3 tomy 69 zł to chyba fajna cena

Gość jak to nie ciekawe
Ta ksiażka ma tytul "skakanka" polecam ją bo jest wpsaniała, mnie się niestety ostało tylko pol tej ksiażki ale zbieram się za kupienie nowej bo córka ją uwielbia i ja też milo do niej wracam.